Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin hikayesine ve kadrosuna çok güvendiği yeni dizi Kaderimin Oyunu!

Star TV’nin hikayesine ve kadrosuna çok güvendiği yeni dizi Kaderimin Oyunu!

tarafından ker_def

Star TV bu sezon diziler konusunda beklediği reytingleri bir türlü bulamadı. Son 1 yıl için de toplam 10 dizinin final yaptığı Star TV’de yeni yapımlar üst üste ekrana geliyor ama reytingler kötü gidiyor.

Bu durumu değiştirebilecek hem hikayesi hem de kadrosu ile kanala aradığı yüksek reytingleri getirmesi beklenen bir dizi var. Kaderimin Oyunu isimli proje yakında izleyicilerle buluşacak. Hercai dizisiyle büyük çıkış yakalayan Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı yeni dizinin afişi de ortaya çıktı. Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın da başrolünde yer aldığı dizinin afişi de büyük dikkat çekti.

Star TV'nin hikayesine ve kadrosuna çok güvendiği yeni dizi Kaderimin Oyunu! 7

Star’ın yeni dizisi ‘Kaderimin Oyunu’’nun merakla beklenen afişi yayınlandı. Nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında ekrana gelecek olan dizinin afişi büyük merak uyandırdı.

Çekimleri Amasya’da başlayan ve İstanbul’da devam edecek olan “Kaderimin Oyunu”, afişiyle de büyük merak uyandırdı. Dizinin ne zaman başlayacağına yönelik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yapımını NGM Medyanın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

‘Kaderimin Oyunu’ nefes kesen hikayesi ile yakında Star’da yayınlanacak. Amasya’da başlayacak olan ilk sahnelerden fragman yayınlandı ve büyük de bir ilgi gördü.