Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisiyle büyüleyen Feyyaz Duman, Baraj ile sevildi ama Oğlum dizisinde herkesi gıcık edecek!

Kadın dizisiyle büyüleyen Feyyaz Duman, Baraj ile sevildi ama Oğlum dizisinde herkesi gıcık edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinema filmlerini yakından takip edenlerin zaten ismini bildiği Feyyaz Duman, Türk dizi sektörüne İçerde isimli dizideki Serkan karakteri ile giriş yapmıştı. Oyuncu Kadın isimli Fox TV dizisinde ise popülerlik ile tanıştı.

Kadın dizisinde Arif isimli karakteri canlandıran oyuncu, o kadar başarılı bir iş çıkardı ki, daha ilk büyük projesinde izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Arif’in kenar mahalle delikanlısı hali ve saf sevgisi, ayrıca doğruya ve iyiye olan yönelimi izleyicilere oyuncuyu sevdirmişti.

Feyyaz Duman’ın başarılı bir başka performansını ise Biran Damla Yılmaz ile başrolünü paylaştığı Baraj dizisinde gördük. Yine saf bir aşık olarak ekrana yansıyan ve entrikalarla hayatı alt üst edilen Nazım karakterinde oyuncu çok başarılı bir iş çıkardı.

2021-2022 sezonunun ilk döneminde Yalancılar ve Mumları isimli dizide Yakup olarak sadece 5 bölüm ekranda kalan Feyyaz Duman, sezonun ikinci yarısında ise bu sefer Oğlum isimli dizide Tuğrul karakteri ile Show TV ekranında yer almaya başladı.

Kadın dizisiyle büyüleyen Feyyaz Duman, Baraj ile sevildi ama Oğlum dizisinde herkesi gıcık edecek! 8

Daha önceki Arif ve Nazım karakterlerini çok seven dizi hayranlarına, Oğlum’daki Tuğrul karakteri pek de iyi gelmeyecek. Çünkü bu sefer Feyyaz Duman herkesi gıcık edecek bir karakteri canlandırıyor.

Hayatının bütün merkezinde kendisi olan Tuğrul, çok bencil bir adam. Ne eşine ne çocuğuna doğru düzgün ilgi göstermeyen Tuğrul, aile sorumluluklarını ihmal eden birisi olarak ekrana geliyor.

Dış görünüşüne oldukça önem veren, fiziksel olarak son derece bakımlı olan ve güzel giyinen bir karakter olmasına rağmen, Tuğrul’un tavırları izleyicilerin sinir edecek.

Kadın dizisiyle büyüleyen Feyyaz Duman, Baraj ile sevildi ama Oğlum dizisinde herkesi gıcık edecek! 9

Onun için önemli biri olmak ve güçlü olmak her şeyden önemlidir bu yüzden işini ve kariyerini hayatının merkezine koyar. Bu motivasyonu sebebiyle Tuğrul, karısını görmezden gelen bir eş, çocuğunu ihmal eden bir babadır.

Daha önce Arif ve Nazım rolleri ile kendisini izleyicilere çok sevdiren Feyyaz Duman, bu sefer farklı bir duygu yaşatacak. Çünkü bu sefer ihmalkar bir baba karakterini ekranda görecek olan izleyiciler, onun tavırlarına gıcık olacaktır.