Ana sayfa Sosyal Medya Ne Can Yaman ne de Engin Akyürek… Kerem Bürsin rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı!

Ne Can Yaman ne de Engin Akyürek… Kerem Bürsin rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerine olan ilginin tüm dünyada hızlı bir yükseliş sergilediği bir dönemde, bu başarının mimarları arasında Engin Akyürek, Can Yaman ve Kerem Bürsin isimlerini sayabiliriz… Bu 3 oyuncu da yer aldığı projelerin öne çıkmasını sağlıyor ve tüm dünyada daha çok kişiye ulaşma konusunda bir marka olarak gözüküyor.

Adba Analytics’in sosyal medyada 2021 yılı ölçümleri de üç oyuncunun en çok etkileşim elde eden isimler olduğunu ortaya koyuyor. Sefirin Kızı dizisinin ardından Kaçış ile Disney Plus’ta yer almaya hazırlanan Engin Akyürek çekimleri sürdürüyor.

Can Yaman ise hem Disney Plus için bir dizi anlaşması yaptı hem de Sandokan isimli geçen yıldan bu yana çalıştığı İtalyan dizisini bekliyor… Kerem Bürsin’e de çok yoğun teklifler geliyor ve oyuncunun yakın zaman içinde bir projede yer alması bekleniyor. Bu üç isim ayrıca 2021 yılının da en popüler erkek oyuncuları listesinde ilk 3 sırayı paylaşıyor.

Ne Can Yaman ne de Engin Akyürek... Kerem Bürsin rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı! 66

2021 yılı boyunca 3.7 milyon paylaşım yapılan Kerem Bürsin, diğer iki rakibine ciddi bir fark attı. Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncu olmayı başaran Kerem Bürsin, bunu biraz da Sen Çal Kapımı isimli diziye ve aşk yaşadığı Hande Erçel’e borçlu…

Can Yaman ise 2021 yılında İtalya’da kariyerine devam etti ve birçok projede yer almanın yanı sıra, dünyadaki popülerliğini daha da artırdı. Can Yaman, 2021 yılı içinde 2.1 milyon paylaşım ile en popüler ikinci oyuncu olmayı başardı.

Ne Can Yaman ne de Engin Akyürek... Kerem Bürsin rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı! 67

Üçüncü sırada ise Sefirin Kızı dizisiyle hayranlarını çok etkileyen ve Tuba Büyüküstün ile yıllar sonra yeniden bir projede buluşan Engin Akyürek bulunuyor. 1.3 milyon paylaşım ile 2021 yılının en popüler üçüncü erkek oyuncusu olan Engin Akyürek, yine dikkatleri çekmeyi başardı.

Ne Can Yaman ne de Engin Akyürek... Kerem Bürsin rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı! 68

Bu üç isim 2021 yılında Türkiye’nin ve Türk dizilerinin dünyaya yayılmasında önemli hizmetlerde bulundu. Aralarındaki rekabette ise Kerem Bürsin’in farklı bir şekilde önde gitmesi, oyuncunun son yıllarda ne kadar etkili bir çıkış yaptığını da anlatmaya yetiyor.

İşte 2021 yılının en popüler erkek oyuncuları listesinde ilk 10 isim…

Ne Can Yaman ne de Engin Akyürek... Kerem Bürsin rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı! 69