Ana sayfa Dizi Haberleri Doping yapmışlar gibi! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir hafta arayla karanlık güneşe döndü!

Doping yapmışlar gibi! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir hafta arayla karanlık güneşe döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin geçtiğimiz hafta elde ettiği reytingler ile bu hafta elde ettiği reytinglere bakıldığı zaman ilginç bir durum dikkatleri çekiyor. Geçen hafta adeta karanlığa bürünen dizi, bu hafta güneş açtı..

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin geçen hafta yayınlanan 17. bölümünde reytingler ortalama oranlara doğru gerileyince herkes endişelendi. Dizide aşk çekişmelerinin ve Azra ile Sergen meselesinin fazla uzatıldığı eleştirileri geliyordu.

Dizi hayranları hikayenin ilk günlere dönmesini ve daha çok boşanma davaları üzerinden izleyenlere farklı deneyimler sunan sahneler istediklerini belirtiyordu. Hikayeye Bora karakteri ile dahil olan Serkan Altunorak, büyük bir enerji ortaya koydu. Dizinin hayranları, Bora karakterinin agresif çıkışlarına kızsa da bu durumun reytinglerin yükselmesinde olumlu bir yanı vardı.

Bora’nın yaptıkları ile sinirlenen izleyici, her sahnesini dikkatle takip etmeye başladığı hikayeye yeniden tutundu… Bu durum da dizinin geçen hafta bir hayli düşen reytinglerinin bu hafta toparlanmasını sağladı.

Geçen hafta karanlığa doğru adım adım giden dizinin bu hafta güneş açtığına şahit oluyoruz. Yasak olduğu için reyting rakamlarını veremiyoruz ama sıralamada tüm kişiler kategorisinde dizinin yedinci olduğunu, AB’de dördüncülük elde ettiğini ve ABC1’de de altıncı sırada olduğunu belirtelim.

Reytingler geçen haftaya göre çok iyi bir çıkış yakaladı ve dizi ekibinin morali de yerine geldi. İzleyiciler de hikayenin gidişatından ve yeni gelişmelerden memnun.