Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin Haluk’u Burak Sergen hastalığın yan etkilerini yaşıyor

Sadakatsiz dizisinin Haluk’u Burak Sergen hastalığın yan etkilerini yaşıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterini Burak Sergen canlandırıyor. Usta oyuncu dizinin ilk sezonu sırasında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süre ara vermek durumunda kalmıştı.

Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanan ve reytingleri de iyi gelen diziye tekrar geri dönüş yapan Burak Sergen, yılbaşı nedeniyle de ekip olarak bir süre ara verdiklerini anlattı.

Koronavirüse yakalanan ve 60 gün süren ağır bir süreç geçiren Burak Sergen, “Çok ağır bir hastalık getirdim. 15 gün entübe edildim. 45 gün hastanede yattım” dedi.

Hastalığın hala yan etkilerini yaşadığını belirten oyuncu, aşılarını olduğunu belirtti. Antikorların çok yüksek olduğunu belirten Burak Sergen, bu nedenle çok fazla tedbir almasına gerek kalmadığını ifade etti.

Sadakatsiz dizisi yılbaşı nedeniyle bir süre ara verdi. Dizinin çekimlerine 7 Ocak Cuma günü yeniden başlanacak. Sadakatsiz dizisinin 46. yeni bölümünün 26 Ocak’ta izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen hastalığın yan etkilerini yaşıyor 27