Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda dizisinden sonra Neslihan Atagül’ün yaşadıkları oyuncuya büyük haksızlık!

Gecenin Ucunda dizisinden sonra Neslihan Atagül’ün yaşadıkları oyuncuya büyük haksızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda isimli dizi projesi ile kariyerlerinde bir ilke imza atan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti, Alim Yapım firması üzerinden projenin yapım ortağı olmuştu. Hem başrol hem de yapım ortağı sıfatları ile Gecenin Ucunda’nın başarısı için çaba harcayan çift, yurt dışına da satılan proje ile 26 bölüm ekranda kaldı.

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek bir dizide başrolü paylaşan çift hakkında ortaya atılan dedikodular ise son dönemde magazin basınında sıklıkla yer aldı. Ayrılık iddialarını yalanlayan ve tatilde mutluluk pozları veren ikilinin hayranları bu durumdan memnun olduklarını sosyal medyadaki yorumlarında belirtiyor.

Neslihan Atagül de ilişkilerinde bir sorun olmadığını sıklıkla dile getiriyor ve tatil dönüşü de kocası ile birlikte mutluluk pozu verdi. Oyuncu, “İşler vardı, aynı zamanda da tatil yaptık” diye konuştu.

İzmir’in tatil bölgesi Çeşme’de keyifli anlar geçiren ünlü çift, mutluluk pozları ile boşanma haberlerine yanıt vermiş oldu. Kuzey Kıbrıs’a da giden çift, keyifli halleri ile iddiaların doğru olmadığını ortaya koyuyor.

Gecenin Ucunda dizisinden sonra Neslihan Atagül'ün yaşadıkları oyuncuya büyük haksızlık! 7

Eğlence mekanında kadınlarla dans görüntüleri çıkan Kadir Doğulu, tatil dönüşünde konuşmak istemezken yine Neslihan Atagül magazin basınına yansıyan iddialarla ilgili olarak zaten konuştuğunu ve başka bir şey söylemek istemediğini belirtti.

“Biz söyleyeceğimizi söyledik, ben daha fazla hiçbir şey söylemek istemiyorum” diyerek magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamak istemeyen Neslihan Atagül, ayrılık veya aldatma gibi konularla magazin basınında yer almaktan mutlu olmadıklarını her fırsatta ortaya koyuyor.

Çiftin sürekli bu iddialarla basında haber olması, olumsuzluk yaratırken Neslihan Atagül’ün artık bu konularda konuşmak istememesi, rahatsızlığını belli etmesi de gözlerden kaçmıyor. Oyuncu adına zorlu bir sezonun ardından, kocası ile mutlu bir tatil dönüşünde yine aynı iddialarla karşılaşması birçok hayranına göre haksızlık.

Ünlü çiftin tüm bu iddialara karşılık olarak verdikleri birliktelik ve mutluluk pozlarının hayranlarına da olumlu yansıdığını sosyal medyada görmek mümkün.