Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV ekranında çok iddialı başlayan bir dizi sessiz sedasız finale gidiyor!

Star TV ekranında çok iddialı başlayan bir dizi sessiz sedasız finale gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin bu sezon için çok iddialı olarak ortaya koyduğu Gecenin Ucunda isimli diziden bahsediyoruz. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin başrolde yeniden buluşması ile birlikte hayranları da sezon başında diziye büyük ilgi göstermişti.

Alim Yapım firması üzerinden çiftin dizinin yapım ortağı olması da kariyerleri adına bu projenin önemini daha da çok artırmıştı. Gecenin Ucunda dizisi başlamadan önce çok konuşulan ve sosyal medyada çok popüler olan bir yapımdı.

Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan dizinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte gelen reytinglerin düşük olması ve hikayenin izleyicileri yeterince çekememesi gibi sonuçlar ortaya çıktı.

Ancak Gecenin Ucunda projesine özellikle de iki başrol oyuncusunun yabancı hayranları sahip çıktı. İkilinin yurt dışından aldığı bu destek, reytinglerin biraz da geri plana düşmesine neden oldu.

Star TV ekranında çok iddialı başlayan bir dizi sessiz sedasız finale gidiyor! 7

Gecenin Ucunda dizisinde 25 bölüm geride kaldı ve gelecek hafta yani 25 Nisan Salı günü 26. ve final bölümü yayınlanacak.

Macide ile Kazım’ın aşkının nasıl sonuçlanacağını merak edenler, yine dizi için salı akşamı Star TV ekranının başına geçecek. Ancak dizinin düşük reytinglerinin uzun süredir devam ettiğini ve sadık izleyici kitlesinin çok azaldığını belirtelim.

Gecenin Ucunda dizisi sezon öncesinde çok konuşulan bir iş olmasına rağmen, sezon sonunda final yaparken artık hakkında çok da konuşulmayan bir duruma geriledi.

Hikayeyi yetersiz bulan izleyiciler çoğunluktaydı. Ancak oyunculuk performansları için aynı şeyi söylemek haksızlık olacaktır.

Özellikle de Neslihan Atagül’ün Macide karakteri ile hayranlarından bir kez daha takdir gördüğünü hatırlatalım.