Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül kamera arkasında yer alarak çok önemli deneyimler kazandı!

Neslihan Atagül kamera arkasında yer alarak çok önemli deneyimler kazandı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile birlikte Gecenin Ucunda isimli dizi ile önceki sezon ekranda yer almıştı. Proje yerli izleyiciler tarafından çok fazla ilgi görmemiş olsa bile, yurt dışında çok büyük bir yankı yaratmış ve bu durumun da etkisi ile 26 bölüm devam edebilmişti.

Gecenin Ucunda projesi aynı zamanda kocası Kadır Doğulu’nun kurduğu yapım şirketinin de ortak olduğu bir proje olduğu için Neslihan Atagül için anlamı bir hayli farklıydı.

Son dönemde yeni projeleri merakla beklenen oyuncunun hayranları, ne zaman setlere döneceğini sorguluyor. Sosyal medyada birçok hayranı oyuncuya yeniden ekranlara dönme çağrısı yapıyor.

Orta Doğu seyahati ile gündemde olan Neslihan Atagül, bu bölge insanının kendisini çok iyi karşıladığını da özellikle belirtiyor.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada yurt dışındaki hayranlarının kendisine olan ilgisi için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kadir Doğulu ile birlikte yapım şirketi için çalışmalar yürüten Neslihan Atagül, Mithat isimli sinema filminden bahsetti. Oyuncu, “Kadir oynadı, yapımcılığını biz yaptık. Güzel, kara komedi bir iş çıktı. Dijital platformlarda izleyebilirsiniz” diye konuştu.

Ekran arkasında yer almanın kolay olmadığının altını çizen Atagül, “Hiç kolay değil ama sevdim gerçekten. Tabii ki yapımcılık yapıyoruz diye ekran önünde olmayacağım diye bir şey yok. Bu durum hem yapımcıları hem de senaristleri hem de oyuncuları daha iyi anlamamıza sebep oluyor. Yapımcılık bana, bize muazzam bir perspektif kazandırdı” açıklamasında bulundu.

Oyunculuğu bırakacak bir durumun olmadığının altını çizen Neslihan Atagül, “Şu dönemde gönlüme sinen bir iş olmadı ve bu yüzden de çalışmak istemedi. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yapımcılık öğrenmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.