Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi final bölümünde Neslihan Atagül’e yine hayran kalacaksınız!

Gecenin Ucunda dizisi final bölümünde Neslihan Atagül’e yine hayran kalacaksınız!

tarafından ker_def

‘Gecenin Ucunda’ final bölümüyle 25 Nisan Salı akşamı Star TV’de izleyicilerle buluşacak. Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, yurt dışı ilgisinin yüksek olmasının katkısıyla bir sezonu tamamlamayı başardı. Dizinin reytingleri düşük gelse de Star TV, yurt dışı satışlarının iyi olması nedeniyle projeyi devam ettirdi.

Neslihan Atagül özellikle de performansı ile hayranlarını bir kez daha mest etti. Oyuncu, dizi boyunca çok etkili bir oyunculuk sergiledi. Final bölümünde de kadere meydan okuyan Macide karakterinde ünlü oyuncu yine hayranlarını etkileyecek bir performans ortaya koyuyor.

25 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek final bölümünün konusu şöyle; Macide’nin peşinden hızla giderken kaza yapan Kazım, kısmi olarak hafıza kaybı yaşamaktadır. Kaza mahallinde keşif yapan polisler, Kazım’ın intihar için özellikle kaza yaptığını söylemiştir. Kazım’ın bebeğini taşıyan Macide, ona karşı vicdan azabı hissettiğinden yeniden bir tekrarın içine düşer ve Kazım’ı yalnız, yaralı bırakmak istemez.

Hafızası bulanıklaşan Kazım ise eski iyi ve tatlı haline dönmüş gibidir. Son dönemlerdeki acımasız halinden eser kalmamış, Macide’yle aşklarının ilk zamanlarına dönmüştür sanki.

Ancak Berrin’in, Kazım ve Macide’nin hikayesine acımasız bir şekilde dahil olmasıyla Macide bebeğini kaybedecek ve Nermin’e tam anlamıyla dönüştüğünü fark ettiği noktada, Işık Ailesi kendisinden başka kadınları da bu girdaba sokmasın diye, kadere meydan okuyup, onu bu hale getiren her şeyi, yani Işık ailesini, yerle bir edecektir.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, Gecenin Ucunda’nın görkemli oyuncu kadrosunda şu isimler yer aldı:

“Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aleyna Özgeçen, Hazal Benli, Umut Kaya ve Altuğ Elveriş.”

‘Gecenin Ucunda’nın yönetmenliğini Barış Erçetin üstlenirken, proje tasarımını Başar Başaran ile Emre Özdür’ün yaptığı dizinin senaryosunu Seda Çakır Avunduk, Aysun Erdoğan, Ezgi Özcan ve Redife Zerener kaleme alıyor.

‘Gecenin Ucunda’ Salı günü saat 20.00’de Star’da…