Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinde tavalar havada uçuşacak!

Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinde tavalar havada uçuşacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni projesi Aşkın Tarifi için hazırlıklar başladı. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği dizinin başrol oyuncusu olarak ise Kadir Doğulu ile anlaşma sağlanmıştı. Vuslat dizisinden sonra ünlü oyuncu yeniden setlere dönüş yapıyor.

Dizide Fırat karakterine hayat vermeye hazırlanan Doğulu; “Senaryoyu ilk okuduğumda Fırat’ın hikayesi beni çok etkiledi. Kanal D ve NTC Medya ile böyle güzel bir projede bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Çekimlerin başlamasını heyecanla bekliyorum” açıklamasıyla da dikkatleri çekti.

Diziyle ilgili çalışmaların başladığı da ortaya çıkmıştı. Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç ile yemek provaları yapan Doğulu, halinden çok memnun. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamayla da yeni dizisi hakkında bilgiler verdi.

Kadir Doğulu, şöyle konuştu: “Dizide Gaziantepli, Fransız mutfağında uzman bir şefe hayat vereceğim, bu yüzden çalışmalara şimdiden başladık. Tutkularımdan biri oyunculuk diğeri ise aşçılık idi. Bu proje sayesinde iki aşkımla da buluştum. Seyircilerimiz Aşkın Tarifi’nde bir yandan hikayeyi izlerken bir yandan da nefis yemeklerin yapılışına şahit olacak.”

Doğulu’nun Şef Eyüp Kemal Sevinç ile birlikte mutfağa girdi ve dizide de bol bol mutfak sahnesi olacağını söyledi.

Oyuncu, “Eyüp Şef dizinin danışmanı. Mutfağın nasıl kullanılacağını hem ekibe hem bana tekrar hatırlatmak ve öğretmek için bir araya getirdi” diye konuştu. Kadir Doğulu da mutfağa pek de uzak birisi değil. Dizinin yemek kültürü konusunda çok önemli bir yapım olması bekleniyor.

Doğulu, “Onu ben de ümit ediyorum, hatta şüphem yok. Her bölüm birbirinden lezzetli yemeğe mutlaka detay olarak çalışacağız ve göstermeye çalışacağım. Çatışmalar, tavalar havada uçuşacak” dedi.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter kaleme alıyor.