Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’nun isyanı çok haklı, üslubu ise bir harika!

Kadir Doğulu’nun isyanı çok haklı, üslubu ise bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, 2020 yılının başlarında Vuslat isimli TRT1 dizisine veda ettikten sonra 1 yıldan uzun süre yeni proje için bekledi… Pandemi döneminin de etkisi ve seçici birisi olduğu için doğru projeyi bekleyen Kadir Doğulu, ekrana Aşkın Tarifi dizisiyle dönüş yaptı.

Aslında projenin kış sezonu için hazırlandığı ama öne çekildiğini de ünlü oyuncu kendisi açıkladı. Proje seçimi yaparken yaz veya kış dizisi diye bir ayırım yapmadığını anlatan oyuncu, kendisine gelen senaryodaki karakteri en iyi şekilde canlandırmaktan başka bir düşüncesinin de olmadığını söyledi.

Kadir Doğulu hakkında bir süredir magazin basınında diziden ayrılacağı iddiaları ortaya atılıyor ve buna dayanak olarak da eşi Neslihan Atagül’ün Serra Arıtürk ile yakınlaşmalarını kıskanması gösteriliyor.

Ancak bu iddilar elbette ki doğru değil. Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi eğlenceli ve huzur içinde çekimlere devam ediyor. Dizinin reytingleri yaz etkisiyle düşmüş olsa da hikayenin sevildiği ve geniş bir izleyici kitlesini etkilediği de görülüyor.

Kadir Doğulu'nun isyanı çok haklı, üslubu ise bir harika! 8

Neslihan Atagül, imalı bir instagram paylaşımı yaparak bu kıskançlık iddialarına gönderme yapmış ve ti’ye almıştı… Kadir Doğulu’ya da diziden ayrılacağı ve eşinin kıskançlık yaptığı iddiaları soruldu.

Aşkın Tarifi dizi ekibinin güzel giden iş nedeniyle yemekte buluşmasını fırsat bilen magazinciler oyuncuya, bu iddiaları sordu. Kadir Doğulu, her zamanki kibarlığı ile üslubunu da koruyarak bu iddiaların doğru olmadığını anlattı.

Magazinciler üst üste sordu, Kadir Doğulu ise bu konuda ne kendisinin ne de eşinin bir taraf olmadığını, magazincilerin bu iddiaları ortaya atıp, sonra da kendisine sorarak bir gündem yaratmaya çabaladığını ima etti.

Kadir Doğulu'nun isyanı çok haklı, üslubu ise bir harika! 9

Kadir Doğulu, “Ben bununla ilgili bir şey söylemeyeyim. Siz üretiyorsunuz. siz soruyorsunuz. Bunu o zaman üretene soracaksınız” açıklamasını yaptı. Oyuncu, her ortaya atılan iddiaya cevap vermek gibi bir durumunun olmadığını söyleyerek de aslında magazinde benzer birçok iddianın yer aldığını ve bunların gerçeklerle ilgisi olmayan konular olduğun, masa başında üretildiğini ifade etmiş oldu.

Kadir Doğulu, “Gerçek olmayan şeyler sürekli üretiliyor. Sizin de soru sorasınız geliyor” diyerek de aslında magazincilerin konu yaratmak için çeşitli iddiaları kendilerinin ürettiği iddiasını dile getirdi.

“Olmayan bir şey üzerine konuşmaya çalışıyoruz” diyerek de tüm bu iddiaların yanlış olduğunu söyleyen Kadir Doğulu’nun üslubu bile çok şey anlatıyordu.

Ünlü oyuncu tüm bu iddialarda ve hep aynı şeyleri yaşıyor olmaktan çok sıkıldığını belli etse de, üslubunu bozmadan ve derdini de anlatarak haklılığını ortaya koymuş oldu.