Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’nin ilk hukuk dizisi Ayrılık’ta her şey netleşti! Çekimler için geri sayım başladı!

Türkiye’nin ilk hukuk dizisi Ayrılık’ta her şey netleşti! Çekimler için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda çok iddialı bir dizi Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk hukuk dizisi olacak Ayrılık’ta oyuncular netleşti, çekimler için geri sayım başladı. İlk okuma provası yapılan dizi ekibinin çok yakında sete çıkması bekleniyor.

MF Yapım tarafından çekilecek olan ve yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Ayrılık dizisi, yayınlandığı dönem büyük olay yaratan ABD yapımı The Split’in Türkiye uyarlaması olacak. Dizide yıllar önce ortadan yok olan babalarıyla yeniden karşılaşan üç kız kardeşin hikayesi anlatılacak.

Türkiye'nin ilk hukuk dizisi Ayrılık'ta her şey netleşti! Çekimler için geri sayım başladı! 8

Ayrılık’ta rol alacak oyuncular kesinleşti. Üç kız kardeşi Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece Yazkan canlandıracak. Dizide ayrıca Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü gibi isimler de yer alacak.

Türkiye'nin ilk hukuk dizisi Ayrılık'ta her şey netleşti! Çekimler için geri sayım başladı! 9

Gökçe Bahadır uzun bir aradan sonra Ayrılık’la yeniden ekranlara dönüş yapacak. Yetenekli oyuncuyu en son 2018 yılında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler’de izlemiştik. Bahadır, Netflix için çekilen Kulüp isimli dizide de rol aldı. Ancak dizi henüz yayınlanmadı.

Kadın dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Gökçe Eyüboğlu ise en son Zümrüdüanka’da rol almıştı. Daha önce Ufak Tefek Cinayetler’de Merve karakterinin gençliğini canladıran Tülin Ece Yazkan’ı da en son Sefirin Kızı’nın kötü karakteri Menekşe olarak izlemiştik.

Türkiye'nin ilk hukuk dizisi Ayrılık'ta her şey netleşti! Çekimler için geri sayım başladı! 10

Üçü de boşanma avukatı olan üç kız kardeşin hayatı yıllar önce ortadan yok olan babalarının ortaya çıkmasıyla alt üst olacak. Dizide hikayenin bundan sonraki kısmı anlatılacak. Hukuk dünyasıyla iç içe olacak Ayrılık’ın dizi dünyasına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.