Ana sayfa Dizi Haberleri Kadro bir harika ama Oğlum dizisinin reytingleri hayal kırıklığı!

Kadro bir harika ama Oğlum dizisinin reytingleri hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Oğlum dizisinden şimdiye kadar 6 bölüm geride kaldı… Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden dizinin sert bir hikayesi var. Ölen bir çocuk, onun ardından soru işaretleri, ailesinin yaşadığı büyük dram, suçlu gibi düşünülen bir başka çocuk ve ortaya çıkan çok ağır bir dram hikayesi.

Oğlum dizisi çok etkili bir hikaye ve çok güçlü duyguları ortaya koyuyor. Ayrıca o kadar iyi oyuncu kadrosuna sahip ki, bu kadroyu ilk duyduğunuz zaman dizinin yayınlandığı gün bir numara olmasını beklersiniz. Ancak Oğlum dizisi ortalama reytinglerin bile altında oranlar elde ediyor ve Show TV’nin beklediği büyük sıçramayı yapamadı.

Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Kubilay Aka ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 6 bölümünde hikaye çok duygu yüklüydü. Ancak bazı izleyiciler bu kadar sert bir hikayeyi izlemeyi istemiyor… Oğlum dizisinde yedinci yeni bölüm 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak ve yine duyguların yükseleceği anlar yaşanacak.

Oğlum dizisinin sadık izleyicileri ise heyecanla yeni bölümde neler olacağını bekliyor. Show TV’nin farklı ve çarpıcı hikayesi ile ilgi gören Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Efe’nin cezaevinden çıkıp evine döndüğü sahnede anneannesi Canan, torununu sevgiyle karşılıyor. Efe ile onun yüzünü güldürmeye çalışan Canan arasında samimi anlar yaşanırken Zeynep’in bu duruma verdiği tepki dikkat çekiyor.