Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in oynadığı Dünyayla Benim Aramda dizisine flaş transfer!

Demet Özdemir’in oynadığı Dünyayla Benim Aramda dizisine flaş transfer!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakın zamanda Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, bu yaz Türk izleyicisinin karşısına bomba gibi çıkmaya hazırlanıyor. Birçok ünlü isimle anlaşan dijital platform oldukça iddialı yapımlara imza atıyor.

Yazın izleyiciyle buluşacak yapımlardan biri de MF Yapım imzalı Dünyayla Benim Aramda isimli yeni Disney Plus dizisi olacak. Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan’ın canlandıracağı iki kadın başrol ve Buğra Gülsoy hayat vereceği ilk erkek başrol daha önce belli olmuştu.

Herkes bu üçlünün yanına kim geleceğini merakla bekliyordu. Son gelen haberlere göre ikinci erkek başrol için Metin Akdülger ile anlaşıldığı öğrenildi. 2013-2015 yıllarında yayınlanan Medcezir ile çıkış yakalayan başarılı oyuncu, Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisindeki performansıyla da adından sıkça söz ettirdi.

Demet Özdemir’in oynadığı Dünyayla Benim Aramda dizisine flaş transfer! 7

Romantik komedi hikayesi ile öne çıkacak olan proje, Disney Plus’un yerli yapımlara ne kadar önem verdiğini ve ilerleyen süreçte birçok yerli yapıma imza atacağının da bir göstergesi oldu.

Yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği dizinin senaryosunu Pınar Bulut yazacak. Dizide kadrosunda ayrıca Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel gibi önemli isimler yer alacak. Metin Akdülger, dizide hikayeye daha sonra katılacak olan Kenan karakterine hayat verecek.