Ana sayfa Sosyal Medya Kadro müthişti de Kanal D’nin Babam Çok Değişti dizisi neden final yaptı?

Kadro müthişti de Kanal D’nin Babam Çok Değişti dizisi neden final yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunda bir dizi daha reytinglere yenildi. Hem de Kanal D’nin 8 bölüm fırsat tanımasına reğmen, reytingler düzelmedi. Kanal D’nin bu sezon Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat dizilerinin çok daha iyi reytingler alırken vermediği desteği bir komedi dizisine verdiğini de gördük.

İyi Aile Babası ismi ile başlayan, ilk 4 bölümden sonra ise hem konsept hem de isim olarak değişim yaşayan Babam Çok Değişti dizisi final yaptı. Toplamda 8 bölüm ekranda kalan aile komedi dizisi için Kanal D’nin verdiği fırsat aslında hiç de yabana atılmamalı. Yeni Hayat dizisi iki giderken, Kanal D biraz reytingler düşünce acımamış ve 9. bölümde final yaptırmıştı. Çatı Katı Aşk bile Babam Çok Değişti’den çok daha iyi oranlar elde etmesine rağmen Kanal D tarafından bitirilmişti.

Sonuç olarak aile komedisi dizisinin tutmamasının nedenleri araştırılmalı. Çünkü kadro gayet başarılı isimlerden kurulmuştu. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çok düşük reytingler almasının altında nasıl bir gerçeklik var?

Aslında dizinin hazır olmadan yayına verilmesi, gülmek isteyen izleyicileri alıp götürememesi gibi faktörler vardı.Ancak elde bu kadar iyi oyuncular varken, Birol Güven de 4. bölümden sonra senaryoyu devralmışken neden dizi daha da kötü bir duruma gelerek, final yapmak zorunda kaldı?

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu konuyu köşe yazısında irdeledi. Ekibin bir araya getirilmesinin önemine işaret eden Koloğlu, “Sekiz bölümde bitirmek çok önemli. Neden olmadığını bulmak, daha da önemli” diyerek Kanal D’ye mesajı yollamış oldu.