Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalemle değil, gönülle yazılmış TRT1 dizisi Gönül Dağı’ndan verilen güçlü mesaj!

Kalemle değil, gönülle yazılmış TRT1 dizisi Gönül Dağı’ndan verilen güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarına renk katan Gönül Dağı dizisinin 17 bölümü geride kaldı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide verilen mesajlar oldukça dikkat çekici. Anadolu’nun bir ilçesinde sürekli icatlar yapan ve bu şekilde de topluma katkı sağlamaya çalışan gençlerin hikayesi adeta kalemle değil, gönülle yazılmış…

27 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizide birlik ve beraberliğini getirdiği fırsatlar sıklıkla hikayede işlenen detaylardan birisi. Fikret’in Sefer’i adamlarına dövdüreceğini öğrenen ilçe halkının hemen olay yerine koşması, Sefer’in yalnız olmadığını göstermesi 17. bölümde önemli bir birliktelik sahnesiydi. “Ne bakıyon Fikret hiç mi omuz omuza veren insanlar görmedin” sözleri de mesajın derinliğini çok iyi şekilde yansıtıyordu. Benzer birliktelik mesajları 18.bölümde de farklı şekillerde verilecek.

Kalemle değil, gönülle yazılmış TRT1 dizisi Gönül Dağı'ndan verilen güçlü mesaj! 6

Dizide ayrıca gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için çaba harcaması da verilen bir başka önemli mesaj… 18. yeni bölümde de Taner ve amcaoğullarının birlikte yaptıkları temiz enerji projesi dikkat çekiyor.

İlçeye elektrik sağlamak için proje yapan Taner, Veysel ve Ramazan üçlüsü amaçlarına ulaşabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtını 27 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 18. yeni bölümde bulacaksınız. 3 kafadarın elektrik enerjisi üretip, ilçe halkına fayda sağlama mesajı güçlü bir şekilde ifade edilecek.

Hem mesajları hem gönülleri ısıtan aşkları hem de karakterlerin ortaya koyduğu birliktelik ile Gönül Dağı dizisi izleyicinin gözünde çok başka bir yere oturdu. Her hafta iyi reytingler de alarak yoluna devam eden dizinin 18. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.