Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde efsane ayar!

Sen Çal Kapımı dizisinde efsane ayar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam ediyor. Dizinin 33. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar gelmeye başladı. 27 Şubat akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Serkan ve Eda’nın çiçekçideki muhabbetleri dikkatleri çekti.

Sadece son 1 yılı hatırlamayan Serkan’a Eda’nın verdiği ayarlar, izleyicileri gülümsetiyor. Dizinin 33. yeni bölüm fragmanında Eda’nın şu ayarları izleyicilerin hoşuna gitti: “Son 1 yıl yüzünden sen taş devrine döndün. Gülmüyorum (Serkan). Gülmeyi de benimle öğrendiğin için bunu da unutman normal.”

Dizi hayranları ise artık senaristlere çağrı yapmaktan yoruldu. Serkan’ın hafızasının artık yerine gelmesi gerektiği, konunun çok uzatıldığı ve sıkılmaya başladıklarını ifade eden Sen Çal Kapımı ayranları, “Yeter çok uzadı bu Serkan’ın unutkanlığı” diye yorumlar bırakıyor.

Bige Önal’ın canlandırdığı Selin karakterine yönelik izleyicilerin rahatsızlığı da devam ediyor. Serkan’ın Eda’nın peşinden gitmesi ve Selin’in de onları izlemesine değinen dizi hayranları, “Serkan hatırlayınca Selin’in yüz ifadesini görmek istiyorum” diye yorumlar yapıyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin güçlü uyumları ile ayakta duran, reytinglerinin düşmesi nedeniyle de final endişesi yaşamaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinin 33. bölümünden ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz: