Ana sayfa Sosyal Medya Kalk Gidelim dizisi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı!

Kalk Gidelim dizisi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dizinin hatıra ormanı olduğunu hiç duydunuz mu? Artık böyle bir fikir var, hem de TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim dizisi bunun için kampanyayı başlattı bile.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Ayça Varlıer ve Hayrettin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 100. bölümü yaklaştı.Dalya diyecek olan Kalk Gidelim’de 100.bölüm 29 Şubat’ta yayınlanacak ve bu bölüm öncesinde de “Kalk Gidelim Hatıra Ormanı” için fidanlar dikilecek.

Diziden yapılan duyuruda şu detaylar aktarıldı: “Aile olmayı, doğallığı, yeşili, Yeşilyurt’u, Muğla’yı çok seviyoruz. 100. Bölümümüz yaklaşırken, Kalk Gidelim Ailesi olarak gelecek kuşaklara daha güzel bir dünya bırakmak istiyoruz.

Bu zamana kadar ekran başında bizlerle hikayemizi paylaştınız, biz de “Kalk Gidelim Hatıra Ormanı” projemizde dikeceğimiz fidanlarda siz sevgili izleyicilerimizin adına da fidan dikmekten mutluluk duyacağız.

Kalk Gidelim dizisi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı! 7

Ailenizden, sevdikleriniz arasından kimin adına fidan dikilmesini istiyorsanız yoruma etiketleyin. Bir orman içerisinde de hep beraber aile olalım. Daha nice bölümlerimizde birlikte daha güzel şeyler yapma dileğiyle.”