Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisinde bir iyi bir kötü haber!

Kalk Gidelim dizisinde bir iyi bir kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 123 bölüm yayınlanan Kalk Gidelim dizisi 4. sezonuyla yoluna devam ediyor. Ancak dizide yeni gelişmeler de izleyicileri hem sevindirecek hem de üzecek… Sevindirecek olan konu dizi final yapmadı, bir yere gitmedi. Sadece gün değişikliği yaşandı.

Gönül Dağı dizisinin 17 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümünün yayınlanacağı açıklanınca Kalk Gidelim hayranları şaşırmış ve dizinin final yapabileceği endişesine kapılmıştı.

Ancak dizi Perşembe gününe alındı ve final diye bir durum yok. Kötü olan gelişme ise 3 sezon boyunca Cumartesi akşamları ekrana gelen ve izleyicide alışkanlık yaratan dizinin gün değiştirmesi birçok kişi açısından can sıkıcı olacaktır.

Hem perşembe dizilerinin rekabetinde Kalk Gidelim’in kendi seyircisini yeni güne taşıyıp taşıyamayacağı da merak konusu. Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova ve Yeni Hayat dizileri ile rekabet edecek olan Kalk Gidelim hayranları bu gün değişikliğinin iyi olmadığını belirten yorumlarda bulunuyor.

Dizinin final yapmadığı için çok memnun olan ve “Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” diye yorum bırakan Kalk Gidelim hayranları, “Neden gün değiştirdiler ki” diyerek de TRT1’e sitem etti.

Dizinin 124. bölüm fragmanı da yayınlandı. 15 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümde yine eğlenceli anlar var. Mehtap Bayri’nin canlandırdığı Sevda korona olunca, herkes ondan kaçmaya çalışıyor. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.