Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisine yeni rakip geldi!

Kalk Gidelim dizisine yeni rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kalk Gidelim dizisi 3 sezondur ekranda yer alıyor. Muğla Yeşilyurt’ta çekimlerine devam edilen Kalk Gidelim’in hayranları da dizinin yaz boyunca ekranda yer almasından çok memnun kaldı.

Kalk Gidelim 116 bölümü geride bıraktı ve 29 Ağustos Cumartesi akşamı da 117. yeni bölümü ile yayınlanacak. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı dizinin gidişatından memnun olan izleyiciler, bazı karakterlerin geri dönmesini de çok istiyor. Bu noktada Sefer ve Hacı Baba’nın hikayeye dönmesini isteyen izleyiciler, zaman zaman sosyal medyadan bu isteklerini iletiyor.

Kanal D ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisinin günü değişti. 5 Eylül akşamından itibaren Kalk Gidelim dizisinin artık rekabet etmesi gereken bir başka yapım daha çıktı.

Geçen sezon Cumartesi akşamları Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüankka isimli dizilerle rekabet halinde olan Kalk Gidelim, şimdi bir de romantik komedi dizisi Çatı Katı Aşk ile reyting yarışı yapacak. Dizinin sadık bir izleyici kitlesi olduğu için Çatı Katı Aşk’ın gün değişikliğinin TRT1’in sevilen dizisini olumsuz etkilemesi pek beklenmiyor ama aynı anda ekranda farklı dizilerin olması, rekabeti daha da güçlendiriyor.

Kalk Gidelim dizisinin 117. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Videodan yeni bölümden detayları izleyebilirsiniz.