Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisi izleyicisini mest etmekle kalmadı, sosyal medyanın rüzgarını arkasına aldı

Kalp Yarası dizisi izleyicisini mest etmekle kalmadı, sosyal medyanın rüzgarını arkasına aldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Çekimlerine Antakya’da devam edilmekte olan Kalp Yarası dizisinin ikinci bölümü 5 Temmuz Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan dizinin başrolünde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran bulunuyor. Dizinin hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin uyumu ve enerjilerini çok beğenen izleyiciler ilk bölümden itibaren birçok olumlu yorum ile diziyi sosyal medyada öne çıkarttı. İkinci bölümün yayınlanması ile birlikte twitter ortamında günün en çok konuşulan konularından birisi Kalp Yarası oldu.

Dizinin sahnelerinden ve repliklerinden paylaşımlar yapan binlerce kişi, Kalp Yarası’ndan ne kadar çok etkilendiklerini de ortaya koymuş oldu. Sosyal medya desteği iyice güçlenen dizinin reytingleri de tüm kişiler kategorisinde ilk bölümde iyi gelmişti.

Kalp Yarası dizisi izleyicisini mest etmekle kalmadı, sosyal medyanın rüzgarını arkasına aldı 12

4 yıl aradan sonra Yamğur Tanrısevsin’in hayranları ünlü oyuncunun dönüşünü kutluyor… Tanrısevsin için “Yağmur iyi ki ekranlara dönmüş, Ayşe karakterine çok yakışmış” diye yorum bıraktı.

Dizinin repliklerinden birisi de öne çıkartıldı. “İnsanın en kötü hikayesini en sevdiği yazıyormuş” sözleri birçok izleyiciyi çok etkiledi.

Kalp Yarası dizisi izleyicisini mest etmekle kalmadı, sosyal medyanın rüzgarını arkasına aldı 13

Ferit ile Ayşe karakterlerinin hikayesinin aşk dolu olması izleyicilerin ilgisini artıran bir başka neden oldu. İki karakterin güzel bir dertleştiğini düşünen dizi hayranları, “Aşk da başlarsa çok güzel olacak” diye mesajlar yazıyor.

Kalp Yarası dizisi izleyicisini mest etmekle kalmadı, sosyal medyanın rüzgarını arkasına aldı 14

Ferit karakterini çok beğendiğini yorumlarına yansıtan bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Ferit sen mükemmel bir adamsın. Bu gözler uzun zamandır bu kadar nazik, centilmen, efendi, saygılı ve sevgi dolu bir adam görmemişti.”

Kalp Yarası dizisi izleyicisini mest etmekle kalmadı, sosyal medyanın rüzgarını arkasına aldı 15

Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin başrol çifti olarak beğenilmesi Kalp Yarası dizisinin geleceği adına da önemli bir etken olacak.

Kalp Yarası dizisi izleyicisini mest etmekle kalmadı, sosyal medyanın rüzgarını arkasına aldı 16

Diziyi başarıya taşıyacağı görülen Ferit ve Ayşe karakterlerinin uyumu, reytinglerin de artmasına neden olacaktır.

Kalp Yarası dizisi izleyicisini mest etmekle kalmadı, sosyal medyanın rüzgarını arkasına aldı 17