Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi reytinglerde muhteşem yükseldi!

Kalp Yarası dizisi reytinglerde muhteşem yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında başlayan Kalp Yarası dizisinin Eylül ayı itibari ile kış döneminde nasıl sonuçlar alacağı çok merak edilmişti. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizi Eylül’de iyi bir yükseliş sergiledi.

Kış sezonuna iyi başlayan ve hikayesi ile izleyenlerini çok etkileyen Kalp Yarası, Ekim ayında da çok iyi sonuçlar alacağını gösterdi. 4 Ekim’de yayınlanan 14. bölüm tüm kişiler kategorisinde şimdiye kadar elde edilen en iyi reytingi getirdi… Dün akşam bu kategoride birincilik elde eden Kalp Yarası, çok iyi sıçrama yaptı, gelecek adına güven verdi.

AB’de günü beşinci bitiren ve biraz düşük reytingler elde eden dizi, ABC1’de ise 4. sırada yer alıyor ve ortalamanın üzerinde bir reyting ile devam ediyor…

atv’nin sevilen dizisinin hikayesi geliştikçe izleyicilerin ilgisinin de artmaya devam etmesi herkesin dikkatini çekiyor. Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden uyarlanarak ekrana gelen Kalp Yarası’nın çekimleri Antakya’da devam ediyor.

Yoğun bir tempoda çalışan ekip, hikayenin gücü sayesinde kış sezonunda da sadık izleyicilerini mutlu edecektir. Dizinin başrolünde yer alan Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de çok iyi bir dizi çifti oldu. Ferit ve Ayşe karakterlerinin her sahnesi sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Dört haftadır üst üste çok iyi sonuçlar alan Kalp Yarası, atv’nin kış sezonunda sürpriz çıkış yapan bir projesi olarak göz doldurdu.