Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi reytinglerde büyük atak yaptı!

Yasak Elma dizisi reytinglerde büyük atak yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 4 sezonu çok başarılı geçen Yasak Elma dizisi, beşince sezonda ekranda yer alabiliyor ise bunu izleyicilerin güçlü desteğine borçlu… Dizide Ender olarak izlediğimiz Şevval Sam da izleyiciden gelen yoğun istek nedeniyle beşinci sezonun çekildiğini söylemişti.

Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları güçlü konumuna geri dönmeye başladı. 114. bölümü yayınlanan diziden Şahika karakterinin ayrılmasının ardından bir ilgi azalması yaşandı. Ancak yeni sezonda yeni hikaye ve yeni karakterlerin gelişi ile birlikte dizi tekrar yükseliş sürecine girdi.

Beşinci sezona ortalama reytingler ile başlayan dizinin AB ve ABC1 kategorilerde günü birinci bitirmesi büyük bir başarı oldu. Kalp Yarası’nı geçerek ilk sırada yer alan dizi, tüm kişiler kategorisinde ise rakibinin gerisinde kaldı ve ikinciliğe razı oldu.

Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Şevval Sam, Murat Aygen gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisinde hikayenin izleyicilere sıcak gelmesi, reytinglerin de bu hafta çıkış yaşamasına neden oldu. Yıldız’ın Kumru ile eşi Çağatay arasındaki yasak aşkı öğrenmesi de reyting yükselişinin bir başka sebebi olarak gözüküyor.

Dizinin hikayesine yapılan çeşitli müdahaleler ile önceki sezonlarda çok iyi reytingler aldığına şahit olduk. Yasak Elma geçen sezon sonuçlarına yeniden yaklaşmaya başladı.

İzleyicide alışkanlık yaratan dizinin Alparslan ve Üç Kuruş isimli yeni diziler başlayınca nasıl sonuçlar alacağı da merakla bekleniyor.