Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde fırsat kaçırıldı, diziye yeni katılan oyuncu veda ediyor!

Kalp Yarası dizisinde fırsat kaçırıldı, diziye yeni katılan oyuncu veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi hayranları senariste kızıyor. Bunun nedeni ise İştar Gökseven’in canlandırdığı Şahin Dede karakteri üzerinden geldi… Usta oyuncunun diziye daha yeni katılmasına rağmen, hikayeden çıkartılacağı ortaya çıktı.

Yağmur Tanrısevsin’in canlandırdığı Ayşe karakterinin dedesi Şahin olarak izleyicilerin karşısına çıkan karakter beklentileri karşılayamadı. Dizi hayranları, senariste suç buldu ve dede ile torun hikayesinin iyi yazılmadığını belirten yorumlar yaptı. Ayşe ile Şahin karakterleri için daha güçlü ve izleyiciyi mutlu edecek bir dede – torun ilişkisi kaleme alınsaydı belki de İştar Gökseven’in dizideki varlığı daha uzun sürebilirdi.

Kalp Yarası dizisinde fırsat kaçırıldı, diziye yeni katılan oyuncu veda ediyor! 8

Kalp Yarası dizisinde geçtiğimiz hafta Mahir Günşıray hikayeye veda etti. Pazartesi akşamları atv’de yayınlanan diziden İştar Gökseven’in de ayrılması ile birlikte iki önemli oyuncu veda etmiş olmuş…

Nilsu Berfin Aktaş’ın dizide Pınar karakteri ile yer almasını da izleyiciler heyecanla bekliyor. Oyuncunun Antakya’daki sete katılmadan hemen önce koronavirüse yakalanması ve karantina sürecine girmesi bir şanssızlık oldu.

Kalp Yarası dizisinde fırsat kaçırıldı, diziye yeni katılan oyuncu veda ediyor! 9

Feraye karakteriyle İrem Altuğ da diziye katılacak yeni isimlerden birisi oldu. Feraye, Pınar’ın annesi rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. İki karakterin ayrıldığı diziye gelen iki yeni karakter, hikayenin de daha heyecanlı hale gelmesini sağlayacak.