Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı dizisiyle parlayan Doğan Bayraktar, yeni dizisiyle yine iddialı geliyor!

Savaşçı dizisiyle parlayan Doğan Bayraktar, yeni dizisiyle yine iddialı geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğan Bayraktar ismini Savaşçı dizisinin hayranları yakından biliyor… Astsubay Kıdemli Üstçavuş Selçuk Yenilmez karakterini canlandıran oyuncu, 4 sezon boyunca bu dizinin kadrosunda kendini gösterdi.

Doğan Bayraktar, dizi hayranlarının çok sevdiği bir karakteri oynadığı için kısa sürede tanındı ve geniş bir hayran kitlesi de oluştu. Hercai isimli dizide Aslan karakteri ile bir süre yer alan oyuncu, son olarak da Börü 2039 isimli 6 bölümlük BluTV dizisinde yine başarıyla rol yaptı.

Savaşçı dizisiyle parlayan Doğan Bayraktar, yeni dizisiyle yine iddialı geliyor! 7

Doğan Bayraktar, 2022 yılında başarılarına yenilerini eklemek üzere yeni bir dizi için anlaşma yaptı. Avşar Film tarafından hazırlıkları titizlikle yürütülen Masum ve Güzel isimli dizide etkili isimler bir araya gelecek. Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler’in de kadrosunda yer aldığı yeni dizi bir dram yapımı olarak öne çıkacak.

Kanal D ekranında yayınlanması planlanan dizi için yeni isimlerle anlaşma yapılmaya devam edilecek. Doğan Bayraktar, kendisi için önemli bir kariyer adımı olan Masum ve Güzel ile hayranlarının karşısına yine çok farklı bir karakter ile çıkacak. Oyuncunun yeni rolü ve dizinin detayları da merakla bekleniyor.