Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde senaristler yine herkesi ağlatacak!

Kalp Yarası dizisinde senaristler yine herkesi ağlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşacak olan Kalp Yarası dizisinin 28. yeni bölümü yine çok heyecanlı olaylarla dolu olacak. Son dönemde reytinglerinin bir türlü toparlanmamasına rağmen, izleyicilerin sadık bir şekilde ekran başına geçtiği dizide nefes kesen olaylar yaşanacak.

Ayşe ve Ferit’in yoluna çıkan engeller hiç bitmiyor… Senaristler yine gözyaşı döktürecek sahneler hazırladı…Ayşe yine büyük bir sorun ile yüz yüze geliyor. “Ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım?” diye ağlayan Ayşe’nin hüzünlü anları yürekleri yakacak.

Vicdansız bir karakter olan Hande’yi başarıyla canlandıran Merve Çağıran, dizi hayranlarını o kadar deli ediyor ki, bu da oyunculuğunun bir başarısı olarak kayıtlara geçti.. Merve Çağıran yine şahane bir performans ile Hande’nin en vicdansız yüzünü sergileyecek. Karaktere çok iyi ruh katan oyuncunun performansı da yine ayakta alkışlanacak.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden yayınlanan fragmanlara bakılır ise izleyicilerin gözyaşı dökeceği sahneler bulunuyor.

Ferit’in ak ile karayı bulma mücadelesinde Hande’nin Ferit ve Ayşe’ni süründüğü günleri görme temennisi de dizideki ateşin yüksek olduğunu gösteriyor.

Elif’in ölmemesini dileyen Ayşe’nin feryadı Kalp Yarası dizisinin 28. bölüm 2. fragmanına yansıdı: