Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisine 4. yeni bölümünden itibaren yeni bir ünlü isim geliyor!

Kalp Yarası dizisine 4. yeni bölümünden itibaren yeni bir ünlü isim geliyor!

tarafından ker_def

Antakya’da çekimleri devam eden Kalp Yarası, yaz ekranının en başarılı yapımlarından birisi olarak dikkatleri çekti. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı. Geçtiğimiz gün Kurban Bayramı dolayısı ile Kalp Yarası dizisinin 4. yeni bölümü yayınlanmadı, onun yerine özel kolaj bölüm izleyici ile buluştu.

Kalp Yarası dizisinin 4. yeni bölümü ile birlikte ünlü bir isim daha dizinin kadrosunda yerini alacak. Bir dönem kadın futbol takımlarında top koşturan ve oyunculuk da yapan Serenay Aktaş, Kalp Yarası dizisi ile tekrar hayranları ile ekranda buluşacak.

En son Savaşçı isimli dizide Teğmen Selcen Efe karakterine hayat veren oyuncu, 11 bölümlük Savaşçı 5.sezonu için Eskişehir’de çekimlere katılmıştı. Haziran ayında düşük reytingler nedeniyle dizi final yaparken, Serenay Aktaş ise kısa bir dinlenmenin ardından Kalp Yarası ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Kalp Yarası dizisine 4. yeni bölümünden itibaren yeni bir ünlü isim geliyor! 2

Serenay Aktaş; dizinin dördüncü bölümünde Ebru karakteri ile yerini alacak. Ebru, Sinan’ın (İnanç Konukçu) gençlik aşkı. Zamanında Azade Sancakzade engeliyle karşılaşan ve kavuşamayan aşıklar yıllar sonra ilk kez çocuklarının okulunda karşılaşıyor.

Oyuncu dizinin 4. yeni bölüm fragmanında da Aktaş yerini aldı. Dizinin yeni bölümü 26 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’da ekrandaki yerini alacak. Yeni bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Kalp Yarası’nın 4. yeni bölümünden ikinci fragman da yayınlandı. Fragmanda şu soru soruluyor: Gerçek aşk vazgeçmek mi, onun uğruna sonuna kadar mücadele etmek mi?