Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin final kararına büyük itiraz geldi!

Kalp Yarası dizisinin final kararına büyük itiraz geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kalp Yarası için alınan final kararının yankıları sürüyor… Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin veda edeceğinin ortaya çıkmasının ardında, sosyal medyadan dizi hayranları binlerce mesaj paylaştı.

atv’yi etkilemeye çalışan izleyiciler “Kalp Yarası Final Olmasın” etiketi açtı. Bu etiket üzerinden de binlerce paylaşım yapılarak kanal yönetiminin aldığı kararı geri çekmesi istendi. 28 bölümü yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 32. bölümde final yapacağı belirtiliyor.

Antakya’da çekimleri yapılan dizinin final kararının ortaya çıkmasının ardından izleyiciler twitter üzerinde örgütlendi. Hem yerli hem de yabancı binlerce kişi Kalp Yarası dizisinin devam etmesi gerektiğini belirten yorumlarla twitter’da diziyi en çok konuşulan konu haline getirdi.

50 binden fazla tweet paylaşılırken, Kalp Yarası dizisinin final olmaması gerektiğini belirten sosyal medya kullanıcıları, “Göz göre göre harcandı. Kalpte bir yarasın sen. Kalp Yarası final olmasın” diye yorumlar yaptı.

Kalp Yarası dizisinin final kararına büyük itiraz geldi! 7

Ayşe ve Ferit karakterlerinin hikayesini çok başarılı bir şekilde ekrana yansıtan Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın çok başarılı performanslarına atıf yapan izleyiciler, bu iki oyuncunun daha uzun süre ekranda olmayı hak ettiğini düşünüyor.

En azından sezon sonuna kadar dizinin devam etmesi gerektiğini belirten izleyiciler, senaryonun Ayşe ile Ferit karakterlerine odaklanması durumunda eski izleyicilerini geri kazanabileceğini düşünüyor.

Bu tür tepkilerin daha önce kanal yönetimlerinin karar değiştirmesinde pek de etkili olmadığı biliniyor. Sadece birkaç dizi için birkaç bölüm uzatılması dışında sosyal medyada yaşanan bu tür etkileşim ortamları bir sonuç vermemişti.

Kalp Yarası dizisi için de atv’nin zarar etmeyi göze alarak diziyi devam ettirmesi pek beklenmiyor. Ancak sosyal medyada yapılan paylaşımlar yetkililerin en azından bir kez daha düşünmesini sağlayabilir.