Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin reytingleri büyük şaşkınlık yaşattı!

Kalp Yarası dizisinin reytingleri büyük şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası isimli atv dizisi için herkes Eylül ayına doğru yaklaşılırken çok daha iyi reyting oranları bekliyor. Çünkü yaz dönemi bitiyor ve dizi takipçileri de ekrana geri dönüyor. Bu süreçte okulların da açılmasına az bir zaman kalması birçok kişinin normal düzenine dönmesini zorunlu kılıyor.

Televizyonda yaz döneminin azalan izleyici sayısında çok iyi reytingler alan Kalp Yarası, ne yazık ki dün akşam yayınlanan sekizinci bölümü ile herkesi fazlasıyla şaşırttı. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi çok iyi ilerliyordu. Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden uyarlanan dizide oyuncuların performansları da iyi olunca işler yolunda gitti.

Ancak dizi hayranları dün akşamki bölümün düşük kalan reytinglerine bir hayli şaşırdı. Aslında bu reytingler yaz dönemi için çok iyi sayılır ama Kalp Yarası daha önce daha iyi oranlar elde ettiği için birçok kişi şaşırmakta haklı.

Tüm kişilerde gün birincisi olan dizi, AB’de üçüncülük ve ABC1’de ise ikincilik elde etti. Sıralama bakımından gayet iyi durumda olan dizi, reytinglerini yükseltmesi beklenirken düşüş gelince ezber bozuldu.

Sosyal medyada ise dizi hayranları paylaştıkları binlerce tweet ile Kalp Yarası’nı gündemin ilk sırasına taşımayı başardı. Uzun süre de gündemin en çok konuşulan konusu olan Kalp Yarası’nın hayranları çeşitli eleştiriler de yaptı.

Kemal Burak Alper’in canlandırdığı Baha karakterinin saplantılı hali ve sıklıkla hikayede yer verilmesine tepkili olan izleyiciler, ayrıca Merve Çağıran’ın canlandırdığı Hande karakterinin de kişilik ortaya koyamaması eleştirileri artırıyor.

Hikayeye yönelik eleştiriler dışında aslında Kalp Yarası’nın hayranları da gidişattan çok memnun.
Dizinin Eylül ayı itibari ile çok daha iyi reytinglere kavuşması gerekiyor. Çünkü, kış dönemi reyting yarışı çok çetin geçecek.

İşte Kalp Yarası dizisinin 30 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak olan 9. bölüm fragmanı: