Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kefaret bitti ama Mert Fırat için yeni bir heyecan başladı!

Kefaret bitti ama Mert Fırat için yeni bir heyecan başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, Kilit isimli filminin galasına eşi İdil Fırat ile birlikte katıldı. Pandemi öncesinde başlayan çekimlerin tamamlanması ve filmin galasının yapılmasına kadar geçen süre bir hayli fazla oldu.

Melisa Aslı Pamuk ve Timur Acar ile birlikte filmin başrolünde yer alan Mert Fırat, en son Kefaret isimli Fox TV dizisinde yer almıştı. Oyuncu, Kefaret’ten sonra ise tiyatro çalışmalarına yoğunlaştı ve yakında Tülin Özen ile birlikte Batının Sonu isimli oyunla yeniden sahnelere dönecek.

Pandemi sürecinden en az hasarla çıkılmasını dileyen Mert Fırat, ders alınması gerektiğine de vurgu yaptı. Sinemaya, eğlence sektörüne, performans sanatlarına ve tüm sektöre normalleşme döneminin iyi gelmesini de dileyen oyuncu, Kilit filminin galasında bir hayli heyecanlıydı.

Kefaret bitti ama Mert Fırat için yeni bir heyecan başladı! 7

Yeniden sinemaya dönmenin kendisini mutlu ettiğini anlatan Mert Fırat, özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtladı.

Bebekleri hakkında konuşan oyuncu, “Pandeminin bize şahane bir hediyesi. 9’uncu ayında. Her gün yeni bir güncelleme geliyor kendisine. O güncellemeleri takip etmeye çalışıyoruz. Bizim için çok güzel” diye konuştu.

İdil Fırat da anne olmanın tarifi olmayan bir duygu olduğunu söyledi.

Mert Fırat ile İdil Fırat çiftinin kızları Seyhan Mia bebek 2020 yılının Kasım ayında dünyaya gelmişti.