Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisiyle ilgili ciddi bir tutarsızlık var!

Kalp Yarası dizisiyle ilgili ciddi bir tutarsızlık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yaz döneminde yayınlanan en iddialı iki diziden birisi Kalp Yarası.. Dram performansı ile öne çıkan dizi reytinglerde en güçlü rakibi Aşk Mantık İntikam’ı geçtiğimiz hafta geride bıraktı.

Kalp Yarası dizisinin çekimlerine Antakya’da devam ediliyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her yeni bölümü daha da çok ilgi çekiyor. Kalp Yarası, 16 Ağustos Pazartesi günü 7. yeni bölümü ile atv ekranında olacak.

Ancak dizinin sosyal medya performansında bir sıkıntı olduğu gözleniyor. Romantik komedi yapımı olan Aşk Mantık İntikam’ın hayranları sosyal medyada çok daha aktif ve etkileşimi yüksek paylaşımlar yapıyor. Kalp Yarası dizisi ise reytinglerde birinciliği eline almasına rağmen sosyal medyada aynı güçlü etkiyi yaratamıyor.

Örneğin Kalp Yarası dizisinin 7.yeni bölümünden 4 gün önce youtube kanalında yayınlanan ilk fragman 1.9 milyon izlenme elde etti. Yine 7. yeni bölümden 2. fragman 450 bin izlenme elde etti.

Oysa ki Aşk Mantık İntikam dizisinin youtube kanalından 3 gün önce yayınlanan 8. bölüm 2.fragmanı 4.4 milyon görüntülenmeye ulaştı. Yine 8. bölüm 1. fragmanı da 4.4 milyon görüntülenmeyi 5 gün içinde kazandı.

Kalp Yarası dizisinin youtube kanalındaki fragmanlara bakıldığı zaman hiçbirinin 3,5 milyondan daha fazla görüntülenme elde edemediğini görebilirsiniz.

Kalp Yarası dizisiyle ilgili ciddi bir tutarsızlık var! 7

Oysa ki Aşk Mantık İntikam’ın hemen her fragmanı çok yoğun bir ilgi görüyor ve çok yüksek görüntülenme oranları elde ediyor.

Kalp Yarası dizisi reytinglerde zirveye çıktı ve milyonlarca hayrana sahip. Ancak dizinin sosyal platformlardaki gücü, Aşk Mantık İntikam’ın çok gerisinde.

Kalp Yarası dizi ekibinin ve atv’nin bu konuya eğilerek sosyal medya gücünü de ellerine alması şart. Çünkü kış dönemi çok sert geçecek ve sosyal medya desteği ile dizinin daha geniş kitlelere duyurulma fırsatı kaçırılmamalı.