Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde bu reytingler bir harika!

Aşk Mantık İntikam dizisinde bu reytingler bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 7. bölümde reytinglerin düşmesi herkesi şaşırtmıştı. Dizi yaz döneminin en başarılı iki yapımından biri olmayı sürdürdü ama Kalp Yarası’nın da gerisine düştü.

Aşk Mantık İntikam dizisine yönelik olarak izleyici ilgisinin azaldığına işaret eden geçen haftaki reytingler herkesi şaşırtmıştı. Ancak 8. bölüm dün akşam yayınlandı ve reytingler çok iyi geldi. Kış dönemi dizilerinin bile elde etmekte zorlandığı oranları izleyicilerin az olduğu yaz döneminde kazanan Aşk Mantık İntikam, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı romantik komedi dizisinin güçlü bir hikayesi var. Ozan ve Eda karakterlerinin çatışması, inatlaşması ve kıskançlıkları izleyicileri ekrana çekiyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde iki başrol karakter arasındaki yakınlaşma ve aşkın izlerinin de artması izleyicilerin daha da çok ilgisini çekti. Dizi dün akşam tüm kişiler kategorisinde yine birincilik elde etti.

AB ve ABC1 kategorilerinde ikinci olan dizinin gidişatı gayet iyi görünüyor. Kış döneminde de ekranda olması beklenen Aşk Mantık İntikam her yeni bölümü ile izleyicileri heyecanlandırıyor.

Ortalamanın üzerinde gelen reytingler sevindirdi. Sadece AB grubunda biraz düşük oranlar gelse de tüm kişiler ve ABC1 oranları gayet iyiydi.

20 Ağustos Cuma günü yayınlanacak 9. yeni bölüm de merakla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanının henüz yayınlanmadığını da belirtelim.