Ana sayfa Sosyal Medya Metin Akdülger hayranlarını üzdü, yetenekli oyuncudan dizi kararı!

Metin Akdülger hayranlarını üzdü, yetenekli oyuncudan dizi kararı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Metin Akdülger, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın baş rollerinde yer aldığı ‘Medcezir’ dizisinde canlandırdığı ‘Orkun’ karakteriyle ünlenmişti. Yetenekli oyuncu sonrasında, ‘Analar ve Anneler isimli yapım ile dikkatleri üzerine çekti. ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde ‘4. Murad’ karakterine hayat veren Akdülger daha sonra ‘Şahsiyet’ ve ‘Atiye’ gibi dijital dizi projelerinde yer aldı ve adından söz ettirdi.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı YouTber sevgilisi Cansu Akın ile önceki gün ilk kez Arnavutköy’de görüntülendi, çift bir mekanda baş başa yemek yedi.

Metin Akdülger hayranlarını üzdü, yetenekli oyuncudan dizi kararı! 7

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akdülger, “Dijital platformlarda yayınlanacak iki projeyle görüşüyorum. Yeni sezonda televizyon projesi olmayacak” açıklamasını yaptı.

Öte yandan bir süredir haklarında çıkan aşk dedikoduları karşısında sessiz kalan Metin Akdülger ile Cansu Akın, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan aşklarını ilan etmişlerdi. Gözlerden uzak tatil yapan çift, birlikte yer aldıkları bu fotoğrafı takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncu, ilişkisiyle ilgili sorulara da, “Her şey yolunda, teşekkür ederim.” şeklinde yanıt verdi.