Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nda Toprak Can Adıgüzel, gerçekte de Yaman gibi birisi çıktı!

Kalp Yarası’nda Toprak Can Adıgüzel, gerçekte de Yaman gibi birisi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen Toprak Can Adıgüzel, lise yıllarında tiyatro ve müzik ile ilgilenirken, ne yöne savrulacağını bilmiyordu. Müzik konusunda ilerlemek isterken, bir anda oyunculuk yaprak için İstanbul’a gelen ve İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk okuyan Adıgüzel, şimdi dizilerde başarılı performans sergiliyor.

Alev Alev dizisindeki Ali karakteri ile izleyicilerin ilgisini çeken oyuncu, kendi karakterine daha uygun bir rol olan Kalp Yarası dizisindeki Yaman olarak da yoluna devam ediyor.

Yaman karakterinin sert ve keskin bir karakter olması aslında oyuncunun kişiliğiyle de çok uyumlu bir tercih olmuş… Toprak Can Adıgüzel, kendisini insanların sempatik bulduklarını ama hemen sert birisi olduğunu da fark ettiklerini söyledi.

Kalp Yarası'nda Toprak Can Adıgüzel, gerçekte de Yaman gibi birisi çıktı! 7

Dizi TV programının sorularını yanıtlayan oyuncu, “Çok sert bir tarafım var. O çok belli oluyor, insanlarla biraz sohbet ettiğimiz zaman” dedi. Sert çizgileri olduğunu ve bunun belirgin özelliği olduğunu belirten oyuncu, bu yönüyle de aslında Kalp Yarası dizisinde Yaman karakterine seçilmesinin ne kadar yerinde bir tercih olduğunu gösteriyor.

Sert çıkışları ile bilinen Yaman karakterinde oyuncunun başarısı aslında kişiliğinde var olan bu sertliği ortaya çıkartmakla mümkün olabildi.

Yaman olarak dizi hayranlarının takdirini kazanan oyuncu, başarılı bir oyunculuk sergilemenin yanı sıra, etkili isimlerle de yer alarak tecrübelerine yenilerini ekliyor..

Ayrıca çok titiz birisi de olduğunu belirten Toprak Can Adıgüzel, annesinin bile bu özelliğinden şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi.