Ana sayfa Sosyal Medya Gözde Türker ödülü kaptı, Kardeşlerim ekibine güzel mesajlar yolladı!

Gözde Türker ödülü kaptı, Kardeşlerim ekibine güzel mesajlar yolladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kardeşlerim dizisinin genç yıldızları ödül üstüne ödül kazanıyor! The Best Of Time 2022 ödül töreninde atv 8 ödül kazandı. Kardeşlerim dizisi de üst üste kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. En iyi dram dizisi seçilen Kardeşlerim’in oyuncularına da çeşitli ödüller verildi.

Hem tecrübeli isimlerin hem de genç oyuncuların hikayesinde yer aldığı Kardeşlerim dizisinin aldığı ödüllere bakılınca, ne kadar başarılı bir dizi olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor. 2021 yılının en iyi çıkış yapan dram yapımlarından birisi olan atv dizisinde genç oyuncular büyük bir fırsat buldu.

Kardeşlerim’in dizisinde Harika karakterini canlandıran Gözde Türker, kendisini çok mutlu hissediyor. İlk ödülünü kazanan oyuncu, ödül töreninde mutluluğunu dile getirdi. Harika ile Oğulcan sahnelerini çok beğenen dizi hayranları, genç oyuncunun performansından da memnun.

“En iyi yardımcı oyuncu” olarak ödüllendirilen oyuncu, ilk kez böyle bir mutluğu tadıyor… Gözde Türker, hem arkadaşlarına hem hayranlarına hem de kendisine destek olan ailesine teşekkür etti. Oyuncu, uzun süre birlikte olduğu Anıl Güler ile de yaz aylarında evlendi.

Gözde Türker ödülü kaptı, Kardeşlerim ekibine güzel mesajlar yolladı! 8

Eşinin kendisine verdiği desteğe de dikkat çeken Gözde Türker, “Yönetmenimize, tüm Kardeşlerim ekibi aileme çok teşekkür ederim. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ailemi çok teşekkür ederim. Sevgili eşime, sabaha karşı yorgun geldiğimde beni her zaman kocaman bir sevgiyle karşılayan, köpeklerim iyi ki varlar” diye konuştu.

Gözde Türker, atv’ye yaptığı açıklamada da kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Bir aile ortamının yer aldığı Kardeşlerim dizisinin ekibinde yer aldığı için de kendisini mutlu hisseden genç oyuncu, şunları söyledi:

“Çok emek vererek yapıyoruz bu işi. Çok severek yaptığımız bir iş. Dizi sektöründeki ilk ödülüm benim. Çok şanslı ve mutlu hissediyorum. Kardeşlerim ekibi çok özel insanlar. Hepsini çok seviyorum. Böyle bir ekiple çalıştığım için çok şanslıyım.”

Gözde Türker ödülü kaptı, Kardeşlerim ekibine güzel mesajlar yolladı! 9

Oğulcan karakteri ile izlediğimiz Cihan Şimşek de yine aynı törende “En iyi yardımcı erkek oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Yaptığı iş nedeniyle ödüllendirmenin kendisini motive ettiğini anlatan genç oyuncu, herkese teşekkür etti.