Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin yeni merakını sosyal medyadan paylaştı!..

Kalp Yarası’nın Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin yeni merakını sosyal medyadan paylaştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzelliği ve başarılı performansları ile son yılların öne çıkan isimlerinden olan Yağmur Tanrısevsin’in geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

4 yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu Yağmur Tanrısevsin yeni sezonda ATV dizisi Kalp Yarası ile setlere geri döndü. Kalp Yarası’nda ‘Ayşe’ karakterine hayat veren güzel oyuncu izleyici tarafından kısa sürede çok sevildi ve benimsendi.

Sadece performansıyla değil, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da kendine hayran bırakan oyuncu, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Oyuncu son instagram paylaşımında yeni merakını gözler önüne serdi. Yağmur Tanrısevsin seramik yapımına merak sardı. 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından paylaştığı fotoğraf karelerini oyuncunun takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin yeni merakını sosyal medyadan paylaştı!.. 9

Pozitif enerjisi ve güler yüzü ile çok sevilen Yağmur Tanrısevsin’in fotoğrafları çok beğenildi. Oyuncunun hayranları fotoğraflara, ‘Enerjine, sanat ve hayvan sevgine hayranım, harikasın! şeklinde pek çok yorumda bulundu.

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin yeni merakını sosyal medyadan paylaştı!.. 10

Güzel oyuncu, Gökhan Alkan ile baş rolü paylaştığı, çekimleri Antakya’da yapılan Kalp Yarası dizisinin çekimlerinden fırsat buldukça hobileriyle ilgileniyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Yağmur Tanrısevsin zaman zaman zevkli kıyafet seçimleri ve pozlarıyla da gündem oluyor. Oyuncu dizideki performansıyla da son ayların en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor.

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin yeni merakını sosyal medyadan paylaştı!.. 11