Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim ekibinden güzel haber geldi, ortalık bayram yerine döndü!

Kardeşlerim ekibinden güzel haber geldi, ortalık bayram yerine döndü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin cumartesi akşamları izleciyle buluşan sevilen dizisi Kardeşlerim uzunca bir süredir koronavirüsten muzdarip. Oyuncuları arka arkaya koronavirüse yakalanan diziden nihayet güzel bir haber geldi. Bu habere göre oyunculardan Su Burcu Yazgı Coşkun’un testi negatife döndü.

Kardeşlerim dizisinde yılbaşında önce Yiğit Koçak ile başlayan koronavirüs sürecinde ardından Celil Nalçakan da testi de pozitif çıkınca da karantinaya girdi. Son dönemin sosyal medyada çok konuşulan dizi çifti Doruk ve Asiye karakterlerini canlandıran Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un testleri pozitif çıktı. Ayrıca Eren Öner’in de koronaya yakalanması ile birlikte toplam beş oyuncunun aynı sorunla yüzleşmesi sette çekimlerin de durmasına neden oldu.

Ekipte arka arkaya çıkan pozitif test sonuçları moralleri çok bozdu. Ancak son gelen haber sevinçle karşılandı. Bu habere göre Su Burcu Yazgı Coşkun’un testi negatife döndü. Genç oyuncu da çekimler için setteki yerini aldı.

Kardeşlerim ekibinden güzel haber geldi, ortalık bayram yerine döndü! 7

Bu haber dizinin izleyicileri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Dizilerine kavuşmaya gün sayan Kardeşlerim izleyicileri mutluluklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

Son duruma göre Kardeşlerim dizisi 15 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ATV ekranında olacak. Cumartesi akşamı dizinin 35. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde izleyicileri yine çok heyecanlı sahneler bekliyor.

35. bölümde şunlar olacak: Orhan tarafından yaralanan Umut’un durumu iyiye gider. Umut’un deyimiyle “Eren familyası”, bu güzel haberle yeni bir okul gününe başlar. Ders sırasında öğretmenleri sınıfa: “Yarınki etkinliğimizi seçelim” dediğinde, sınıf tercihini paintball’dan yana kullanır ve eğlendikleri bu keyifli outdoor macerası arkadaşlarının başına gelen kazayla beklenmedik bir şekilde sona erer.

Cumartesi akşamı her şey yolunda giderse Kardeşlerim dizisi nihayet yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kardeşlerim dizisinin 35. bölümü cumartesi akşamı saat 20:00’de ATV’de olacak.