Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın başarılı oyuncusu Kuruluş Osman’a transfer oldu!

Kalp Yarası’nın başarılı oyuncusu Kuruluş Osman’a transfer oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin sevilen dizisi Kalp Yarası kısa süre önce final yaptı. Dizinin başarılı oyuncularından biri arayı fazla açmadan yeniden setlere döndü. Kalp Yarası’nda Betül karakterini canlandıran Zehra Yılmaz, ATV’nin bir başka başarılı dizisi olan Kuruluş Osman’ın kadrosuna katıldı.

ATV’nin, başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı reyting fatihi dizisi Kuruluş Osman dizisine taze kan… Üçüncü sezonunda başarıyla devam eden dizinin oyuncu kadrosuna son dönemin başarılı oyuncularından Zehra Yılmaz da katıldı.

27 yaşındaki oyuncu 2016 yılında yayınlanan Bodrum Masalı dizisiyle setlere adım attı. Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören dizide Zehra Yılmaz, Rana karakterini canlandırdı.

Kalp Yarası’nın başarılı oyuncusu Kuruluş Osman’a transfer oldu! 7

Zehra Yılmaz en büyük çıkışını ise Cennetin Gözyaşları dizisiyle yaptı. Yetenekli oyuncu, yayınlandığı dönem çok iyi reytingler alan dizide hayat verdiği Melisa karakteriyle performansını başarılı bir şekilde sergiledi. Genç oyuncu en son Kalp Yarası dizisiyle ekrana geldi.

Kuruluş Osman’ın bu akşamki bölümünde ilk kez görünecek olan Zehra Yılmaz yine performansıyla adından söz ettireceğe benziyor. Yılmaz’ın başarıyla devam eden diziye ivme kazandırması bekleniyor.

Bu arada Kuruluş Osman, bu akşam ekrana gelecek 85. bölümüyle yine nefes kesen sahnelere imza atacak. Osman Bey Vezir Alemşah ve Geyhatu’yu yakalamak için büyük bir oyun kurar. Oyununun sonunda Vezir de Geyhatu da elindedir. Osman Bey, Vezir Alemşah’tan gizli ortağını öğrenebilecek mi? Osman Bey’in kendisine ihanet ettiğini düşünen ve Konya’dan kalkıp Kayı Obasına gelen Selçuklu Sultanı Mesud için bardak taşmıştır artık. Osman Bey’den, Vezir Alemşah ve Geyhatu’yu kendisine vermesini ister. Osman Bey, “Gayrı açılsın o kör gözler. Aksın zalimlerin kanı” diyerek Sultan Mesud’la köprüleri atar.