Ana sayfa Sosyal Medya Rolü için saçlarını kesen Ezgi Mola’ya ünlü isimlerden yorum yağdı!..

Rolü için saçlarını kesen Ezgi Mola’ya ünlü isimlerden yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  TRT 1’de salı günleri yayınlanan ve iki sezondur ses getiren başarılı dizi Masumlar Apartmanı’nda ‘Safiye’ karakterini canlandıran Ezgi Mola rolü için saçlarını kesti.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde; yaşadığı tüm travmalar sonrasında dönüşü olmayan bir yola giren Safiye’nin saçını kestiği sahne gündeme oturdu.

Bölümün fragmanını izleyen seyirci önce oyuncunun kendi saçlarını kestiğine inanamadı. Ancak senaryoyu okuduktan sonra oyuncu Ezgi Mola’nın, bu sahne için çekim sırasında peruk kullanmayı tercih etmediğini belirterek; kendi saçlarını kesmeyi önerdiği ortaya çıktı.

Rolü için saçlarına kıyan Ezgi Mola yeni imajını sevmiş görünüyor. Instagram hesabından kısa saçlarıyla art arda bir çok fotoğrafını paylaşan oyuncuya ünlü isimlerden de yorum üzerine yorum yağdı.

Rolü için saçlarını kesen Ezgi Mola'ya ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 8

Burcu Kara, Demet Akalın, Boran Kuzum, Burcu Esmersoy, Eda Ece, Zeynep Bastık, Melisa Doğu, Serkan Altunorak, Merve Dizdar, Hazal Subaşı ve daha pek çok ünlü isim oyuncunun kısa saçlı fotoğraflarının altına çok yakıştığına dair yorumlarda bulundular.

Rolü için saçlarını kesen Ezgi Mola'ya ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 9

Rolü için  fedakarlık yapan ve peruk ile bu sahneyi çıkartabilecek olmasına rağmen, gerçekten kendi saçlarını kesmeyi  teklif eden yetenekli oyuncu şu açıklamayı yaptı; “Oynamaktan en keyif aldığım karakter Safiye. Böylesine başarılı bir senaryo, yönetmen ve ekiple denk gelebilecekken, bize karakteri daha da hissettirebilecekse bunu sahnede yapmalıyım hissi verdi.

İyi ki de böyle oldu ve ben sahnede kendi saçlarımı kestim. Bu sezonun açık ara en iyi bölümü olduğunu, Safiye’yi daha iyi anlayacağımız bölümlerin geleceğini düşünüyorum.”