Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru setinden gelen ilk kare heyecan yarattı! Yeni bir Mucize Doktor mu geliyor?

Kasaba Doktoru setinden gelen ilk kare heyecan yarattı! Yeni bir Mucize Doktor mu geliyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Kasaba Doktoru ekibi sete çıktı. Tüm hazırlıkları tamamlayarak çekimlere başlayan dizi setinden ilk fotoğraf da paylaşıldı. Fotoğraf şimdiden merak yaratırken izleyiciler “Yeni bir Mucize Doktor geliyor” diye heyecanını paylaştı.

Güney Kore yapımı Dr. Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru dizisi Türkiye’de doktorların çalışma koşullarının zorluğuna dikkat çekecek. Kasaba Doktoru dizisi ekibi pazartesi günü sete çıktı, çekimlere başladı. Setten ilk fotoğraf da nihayet paylaşıldı. İlk kare bir ameliyathane sahnesindendi.

Dizinin orijinali olan Dr. Romantic, 2016 yılında başladı ve 36 bölüm sürdü. İki sezon devam eden dizi 2020 yılında final yaparken, birçok ödül kazandı veya ödül adayı olarak yer aldı. Dizinin Türkiye’de de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kasaba Doktoru setinden gelen ilk kare heyecan yarattı! Yeni bir Mucize Doktor mu geliyor? 13

Dizinin oyuncu kadrosu bir hayli iddialı. Başrolünde, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Ozan Akbaba var. Dizinin oyuncu kadrosu Akbaba’nın yanı sıra Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever ve Sinan Albayrak gibi çok güçlü isimlerde oluşuyor.

Ozan Akbaba’nın Kemal karakterini canlandıracağı dizinin orijinalinde başarılı bir cerrahın hikayesi anlatılıyor. Büyük bir hastanede başlayan öykü, başrol karakterinin travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılmasıyla devam ediyor.

Dizinin setinden paylaşılan ilk fotoğraf karesi izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı. Yeni bir Mucize Doktor dizisi geldiğine inanan izleyicilerin Kasaba Doktoru dizisinden beklentisi bir hayli büyük.