Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’de rekorlar kıran Elif dizisinin küçük yıldızından Hülya Avşar’a mesaj!

Kanal 7’de rekorlar kıran Elif dizisinin küçük yıldızından Hülya Avşar’a mesaj!

tarafından zk zk
Kanal 7 ekranlarında 755. bölümüyle 4. sezonu biten ve 5. sezona hazırlanan Elif dizisi, büyük ilgi görmeye devam ederken, dizinin küçük oyuncusu İsabella Damla Güvenilir de izleyenlerin gözü önünde büyüyor adeta!

Şimdilerde Tenis sporuna merak saran küçük oyuncu, tenis denince akla ilk gelen ünlü isimlerden olan Hülya Avşar’ın izinden gidiyor.

9 yaşındaki başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, başta tenis dersleri olmak üzere birçok konuda kendini yaz aylarında geliştiriyor.

Tenis oynama hevesi Hülya Avşar sayesinde içinde oluştuğunu dile getiren küçük yıldız “Bir gün hülya ablayla karşılıklı oynamak ve ondan bir şeyler öğrenmek isterim” dedi. Tenis konusunda kendini Hülya Avşar ile çekişecek kadar geliştirmek istediğini de ifade eden İsabella Damla Güvenilir, özel oyunculuk dersleri ve eskrim çalışmaları ile yaz dönemini geçiriyor.

Kanal 7'de rekorlar kıran Elif dizisinin küçük yıldızından Hülya Avşar'a mesaj! 7

40 ülkeye satılan ve büyük bir başarıyla 4. Sezonunu tamamlayan Elif isimli günlük dizi filmin 5. Sezon çekimleri Ağustos ayı ortalarında başlayacak. Yeni sezonda girecek karakterler içinde senaryo ekibi ve Yeşil yapım tatil yapmadan sıcak yaz günlerinde çalışmalarını sürdürüyor.