Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisinde parlayan Isabella Damla Güvenilir’in yerini şimdi de Nisa Sofiya Aksongur alacak!

Elif dizisinde parlayan Isabella Damla Güvenilir’in yerini şimdi de Nisa Sofiya Aksongur alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de uzun yıllar yayınlanan günlük dizilerden birisi de Elif isimli yapımdı. Isabella Damla Güvenilir, çocuk oyuncu olarak bu dizinin yıldızıydı ve yurt dışında da en çok tanınan oyunculardan birisi haline geldi.

Türkiye’de 2014 yılında başlayan ve 2019 yılına kadar da devam eden Elif dizisi 940 bölüm ekranda kaldı. Günlük dizi olması nedeniyle de çok geniş bir izleyici kitlesi elde eden Elif’in çocuk oyuncusu Isabella Damla Güvenilir de yıllar içinde hem ekran önünde büyüyen birisiydi hem de yurt dışına satışlar sonrası çok popüler oldu.

Elif dizisinde parlayan Isabella Damla Güvenilir'in yerini şimdi de Nisa Sofiya Aksongur alacak! 9

Özellikle de Latin Amerika ülkelerinde çok sevilen Elif dizisinin minik yıldızı Isabella Damla Güvenilir için de önemli bir kariyer sıçraması yaşandı. Şimdi de benzer bir durumu Nisa Sofiya Aksongur’un elde etme ihtimali bulunuyor. 2011 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Nisa Sofiya Aksongur, daha dört yaşındayken setlere adım attı. Adını Sen Koy ve ardından da Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde yer alan Aksongur, sonrasında da birçok yapımda kendisini gösterdi.

Ağlama Anne, Kuzgun, Yeni Hayat, Sihirli Annem gibi dizilerde parlayan Aksongur, ayrıca 7: Koğuştaki Mucize ve Demir Kadın Neslican filmlerinde de yer aldı ve çok başarılı roller canlandırdı. Bu büyük çıkışı sonrasında yeni sezonda Hicran isimli diziyle gündemde olan çocuk oyuncu, yurt dışında daha çok gündeme gelebilecek bir proje ile yakında ekranda yer alabilir.

Elif dizisinde parlayan Isabella Damla Güvenilir'in yerini şimdi de Nisa Sofiya Aksongur alacak! 10

Hicran isimli yeni dizi için bir süredir çalışmalar devam ediyordu ve ilk sezon çekimlerinin de tamamlandığı ortaya çıktı. Dizinin ikinci sezonu için ön hazırlıklar devam ederken, yurt dışına satışlar için de önemli adımların atıldığı belirtiliyor.

Hicran dizisinin özellikle Hispanik olarak ifade edilen İspanyolca konuşulan ülkelerde çok ilgi görme ihtimali bulunuyor. ABD başta olmak üzere Latin Amerika ülkelerinden yayıncılar ile de görüşmelerin yapılmakta olduğu belirtiliyor.

Şayet bu görüşmeler sonucunda dizinin Amerika kıtasında yayınlanması durumunda özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerde veya ABD’de bulunan Hispanik kitlenin Hicran dizisine büyük ilgi göstermesi mümkün gözüküyor.

Bu durumda da Nisa Sofiya Aksongur’un yeni dönemde Isabella Damla Güvenilir’in elde ettiği müthiş başarıyı tekrarlama ve onun gibi Amerika kıtasının hem tümünde tanınma ihtimali belirmiş durumda.

Elif dizisinde parlayan Isabella Damla Güvenilir'in yerini şimdi de Nisa Sofiya Aksongur alacak! 11

Hicran dizisi kızına kavuşmaya çalışan bir annenin önüne çıkan engelleri ve o engellerden kurtulma hikayesini anlatıyor. Bir dram yapımı olması noktasında da Hicran dizisinin yurt dışında büyük bir kitleyi etkilemesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Elçin Zehra İrem, Berk Bakioğlu, Yağmur Çokgenç’in yanı sıra, Aydan Burhan, Melda Arat ve Yaşar Uzer gibi oyuncuların da yer aldığı Hicran dizisiyle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz .