Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D dizileri Netflix’in rakibi Amazon Prime’da

Kanal D dizileri Netflix’in rakibi Amazon Prime’da

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerine olan ilgi giderek artıyor. Netflix’in ardından yine bir Amerikan platformu olan Amazon Prime’de Türk dizilerini bünyesine katmaya başladı.

Bu noktada Kanal D ile yapılan anlaşma büyük önem taşıyor. Birçok ülke tv kanalının peşinden koştuğu ünlü dizilerimiz Amazon Prime’da yayınlanacak. Bazı dizilerin İspanyolca olarak yayınlanacak olması da dikkat çekiyor.

Kanal D’nin elinde büyük bir dizi arşivi var. Bu dizilerin özellikle de İspanyolca yayınlanması ABD’de bulunan İspanyolca konuşan büyük kitle için de önem taşıyor. Çünkü ABD’de yaşayan ve İspanyolca konuşan kişilerin Türk dizilerine yönelik büyük bir ilgisi bulunuyor.

Ayrıca Güney Amerika’da da çok yüksek sayıda Türk dizisi izleyen kitle var. Kanal D’nin elindeki dizi arşivinin büyüklüğü düşünülür ise Netflix’e önemli bir rakip geldiği de görülüyor.

İşte Kanal D’nin dizilerinden bazıları:

Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Vatanım Sensin, Kuzey Güney, Hayat Şarkısı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Güneşin Kızları, Güneşi Beklerken, Bodrum Masalı, Şeref Meselesi, Merhamet, Poyraz Karayel, Yalan Dünya, Güllerin Savaşı, Kayıp Şehir, Benim Adım Gültepe, Ulan İstanbul, Meryem ve Tatlı İntikam, ayatımın Aşkı, Sultan, Hayat Mucizelere Gebe, AŞK, Küçük Ağa, İsimsizler, Ver Elini Aşk, Kalbim Ege’de Kaldı, İki Yalancı, Bana Artik Hicran De, Sevda’nın Bahçesi, Yaz’ın Öyküsü, Babam ve Ailesi, Güzel ve Çirkin, Kara Yazı, İnadına Yaşamak, Aşk ve Günah, Hayat Yolunda, Boynu Bükükler, Bir Deniz Hikayesi, Tutsak, Urfalıyam Ezelden, Evlat Kokusu, Kara Kutu, Ne Diyosuun ve Vicdan…