Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Fox TV’ye çalım attım sandı ama kadro hatası dizinin kabusu olacak!

Kanal D, Fox TV’ye çalım attım sandı ama kadro hatası dizinin kabusu olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni başlayan Bir Annenin Günahı dizisi, Cumartesi rekabetine katıldı. Ancak dizinin ilk iki bölüm reytingi pek de iyi gelmedi. Aslında dizi Mart ayında ortaya çıkmıştı. Özge Özberk ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde Fox TV’de yayınlanmak üzere hazırlıklara başlayan dizinin ilk sahnelerinin çekimleri de yapılmıştı. Ancak pandemi araya girince işler durdu.

6 aylık sürede Fox TV, diziden vazgeçti. Mehmet Aslantuğ’da çeşitli nedenlerle kadrodan ayrıldı. Fox TV’nin istemediği diziyi, bu sefer Kanal D sahiplendi. Özge Özberk’in yanında Mehmet Aslantuğ yerine Musa Uzunlar yer aldı. Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin gibi isimlerle birlikte yola çıkan Kanal D, ne yazık ki beklediği reytingleri alamadı. Peki sorun neydi?

Kanal D, Fox TV'ye çalım attım sandı ama kadro hatası dizinin kabusu olacak! 8

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu diziyle ilgili asıl sorunun kadro seçimindeki hatalar olduğu düşüncesinde. Sahneler arasında oyunculuk performansları noktasında iniş çıkışlar olduğu değerlendirmesini yapan Koloğlu, hikayenin klişe olduğu eleştirisine ise katılmıyor.

Filipinler’de büyük ilgi gören “A Mother’s Guilt” isimli diziden uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisi hakkında Sina Koloğlu’nun yaptığı değerlendirme şöyle:

“Kimse ‘modası geçmiş konu’ diye laf etmesin. Benzer çok dizi mevcut. Yürümeyen bir şey var; oyuncu seçimleri. Kadro arasındaki oyuncu kalibre farkları çok fazla. Sahneden sahneye iniş çıkışlar yaşanıyor. Bir de yönetmenin takımı yönetmesi belki.”

Kanal D, Fox TV'ye çalım attım sandı ama kadro hatası dizinin kabusu olacak! 9