Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret’te Mert Fırat tartışması! Kavgalı da ayrılsalar Nurgül Yeşilçay – Erkan Petakkaya daha iyi!

Kefaret’te Mert Fırat tartışması! Kavgalı da ayrılsalar Nurgül Yeşilçay – Erkan Petakkaya daha iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Kefaret dizisinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay eşleşmesi oldu mu, olmadı mı? Fox TV’nin yeni dizisi Kefaret, pazar akşamlarına damgasını vurdu. Reytingleri ile ilk iki bölümü çok başarılı sonuçlar alan dizi, günün en fazla izlenen dizisi olmayı da başardı. Yani Show TV’nin Arıza diizisinin üzerine çıkan performansı ile Kefaret, ekrana çok iyi başlangıç yapmış oldu.

Dizide dikkat çeken başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur. Genç oyunculardan Özge Özacar ve Ege Kökenli de dikkat çeken performanslar sergiliyor. Kefaret dizisinde birçok yapımda olduğu gibi başrol uyumu ve enerjisi arandı. Birçok kişiye göre Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ikilisi fena bir dizi çifti değildi. Ancak aksini düşünen ve bu dizi çiftini beğenmeyenler de var.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu konuyu köşe yazısında dile getirdi. Koloğlu’na göre Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat partnerliği doğru bir seçim değil…

Kefaret'te Mert Fırat tartışması! Kavgalı da ayrılsalar Nurgül Yeşilçay - Erkan Petakkaya daha iyi! 3

Koloğlu, şöyle yazdı: “Ev ahalisi ‘Kefaret’ dizisinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay eşleşmesinden hoşnut olmadı. Peki kim kime daha çok yakışıyordu?

Ev ahalisinin çiftleri şöyle: Ne kadar kavgalı da ayrılsalar, Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay ‘Paramparça’da. Mert Fırat ile Gökçe Bahadır ‘Ufak Tefek Cinayetler’de…”

Kefaret'te Mert Fırat tartışması! Kavgalı da ayrılsalar Nurgül Yeşilçay - Erkan Petakkaya daha iyi! 4