Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D iddialı dizisinin final kararını duyurdu!

Kanal D iddialı dizisinin final kararını duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan İyi Aile Babası olarak başlayan ve sonrasında işim değiştiren Babam Çok Değişti’nin final bölümü duyurusu yapıldı. İlk 4 bölümde İyi Aile Babası ismi ile izlediğimiz dizi, sonraki 3 bölümde ise Birol Güven’in senaryo yazarlığında Babam Çok Değişti konsepti ile ekranda yerini aldı.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin final kararı daha önceden alınmıştı. Kanal D’den ise 4. bölüm yani final fragmanı paylaşılarak bu karar duyurulmuş oldu.

Aile komedisi olarak ortaya çıkan ve ilk bölüm dışında hep düşük reytingler alan yapım, dram yapımları karşısında ayakta duramadı. Dizinin hazır olmadan yayınlanması, diyaloglarının izleyiciyi pek de tatmin etmemesi ve konseptinin de çok beğenilmemesi bu noktaya gelmesindeki en önemli neden olarak görülüyor.

Babam Çok Değişti 4. Bölüm Final Fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Peki dizinin finalinde neler yaşanacak? İşte bazı detaylar: Mehmet Ali ve Aslı’nın evlilik yıldönümü gelip çatmıştır. Aslı, Mehmet Ali’nin bugünü unuttuğunu düşünür ve onu utandırmak için bir hazırlık yapar. Ancak akşam eve gelen Mehmet Ali, onu çok şaşırtacak bir sürprize imza atar. Çift evliliklerinin 25. yılında nikah tazeleyecektir…

Babam Çok Değişti final bölümüyle perşembe 20.00 Kanal D’de!