Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D reytinglere bakmadan Seversin dizisine desteği sürdürüyor!

Kanal D reytinglere bakmadan Seversin dizisine desteği sürdürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisinin başrolünde yer aldığı Sevesin isimli dizi, yaz döneminin ilk başlayan yapımıydı. 1 Haziran Çarşamba günü birinci bölümü yayınlanan ve şimdiye kadar da 9 bölümü ekrana gelen Seversin, eğlenceli bir romantik komedi dizisi olarak öne çıktı.

Kanal D’nin kendi iç bünyesinde yapmış olduğu bir dizi olması nedeniyle maliyeti de düşük olan Seversin, yaz döneminin düşen reyting oranlarında bir hayli düşük oranlar elde edebiliyor. Ancak dizinin hikayesini seven geniş bir izleyici grubu bulunuyor ve sosyal medyada da destek gören bir yapım haline geldi.

Seversin dizisinin düşük gelen reytinglerine rağmen Kanal D’nin yayından tutma kararlılığı sergilediğini gözlemeyebilirsiniz. Oysa ki atv iki dizisini yayından kaldırdı bile. Hem Sevmek Zamanı hem de İçimizdeki Fırtına isimli iki dram dizisi de düşük reytingler nedeniyle ekrana veda etti.

Kanal D’nin Seversin dizisinin reytinglerinde beklediği gibi bir noktaya gelememesine rağmen hikayeye destek vermesi de izleyicileri mutlu eden bir gelişme oluyor.

Seversin dizisinin 3 Ağustos Çarşamba günü 10. yeni bölümü ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanı paylaşıldı ve hikayede aşkın öne çıkmaya başlayacağı bir dönem başlayacak.

Tolga, Asya’ya gerçekten aşık mı oluyor? Peki Asya, ona karşı ne hissediyor? İkili aşk sınavından geçebilecek mi?