Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Salı akşamı dizi yayınına başlıyor! Üç Kız Kardeş, Camdaki Kız, O Kız ve Yargı dizilerinin yeni bölümleri geliyor…

Kanal D, Salı akşamı dizi yayınına başlıyor! Üç Kız Kardeş, Camdaki Kız, O Kız ve Yargı dizilerinin yeni bölümleri geliyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremle sarsılan ülkemizde tüm televizyonlar günlerdir enkaz bölgesinde yaşananları aktarıyor izleyenlere. Binlerce insanın hayatını kaybettiği ve binlerce kişinin de yaralandığı deprem bölgesinde yaralar sarılmaya çalışılıyor.

10 ilimizi etkileyen olay sonrası tüm Türkiye büyük bir yasa boğuldu. Dizi yayınlanan pek çok televizyon kanalı da yayınlarına ara verdi ve haber kanallarıyla ortak yayına geçtiler. Bölgeden gelen haberlerin an be an aktarıldığı süreçle birlikte, bazı kanalların yayın akışlarını değiştirmeye başladıkları da görüldü Perşembe gününden itibaren.

Dizi yayınlamaya başlayan ATV, Fox TV ve Star TV’nin ardından, diğer kanallarda da normal yayına geçilmeden önce bir geçiş süreci yaşandığı gözlemlendi. Deprem bölgesinde yaşanan acı o kadar büyük ki izleyicilerin bir kısmının normal yayınlara geçilmesi için henüz çok erken olduğu şeklindeki eleştirileri de yansıyor yorumlara.

Kanalların en büyük bütçesini oluşturan dizi yayınlarına bu haftadan itibaren geçileceği konuşuluyordu. Yayın akışlarına bakıldığında hafta sonu için Star TV, Show TV, Fox TV ve Kanal D’nin tekrar yayınlarıyla dizileri yayınlayarak bir geçiş süreci başlattıkları görüldü bir kaç gün öncesinden.

İlk olarak Kanal D’nin bir kaç gün önce yayın akışına bazı dizilerin yeni bölümlerini aldığı görüldü. Detaylı olarak verilen günlük yayın akışı planında Salı gününden itibaren dizilerin yeni bölümlerinin ekrana geleceği yönünde bilgilendirmeler yapıldı.

Kanal D’nin web sayfasından, Üç Kız Kardeş, O Kız, Camdaki Kız, Yargı dizilerinin yeni bölümlerinin kendi günlerinde yayınlanacağı duyurusu yapıldı.

Kanal D, Salı akşamı dizi yayınına başlıyor! Üç Kız Kardeş, Camdaki Kız, O Kız ve Yargı dizilerinin yeni bölümleri geliyor... 7

Depremle birlikte pek çok dizinin çekimlerine ara verilmiş, hatta dizilerde yer alan oyuncularla birlikte set çalışanlarının bir kısmı da ya arama kurtarma çalışmalarına ya da yardım çalışmalarına destek vermişlerdi. Halen süren depremzedelere yardım faaliyetlerine oyuncular ve set çalışanları katılmaya devam ediyor.

Fakat gelen bazı duyumlara göre yavaş yavaş dizi çekimlerine başlanacağı ile ilgili haberler sonrasında kanalların da ellerinde bulunan stok bölümleri yayınlama sürecine geçtiği görülmekte.

Daha önceden çekilmiş yeni bölümleri olan dizilerin bu haftadan itibaren yayına girerken, stok olmayan diziler için de çekimlerin başlamasının planlandığı gündemde.

İlk açıklamayı yapan kanal Kanal D oldu. Dört dizisinin yeni bölümlerini yayınlayacağını hafta içinde duyurdu. Bu hafta da Salı akşamı Üç Kız Kardeş, Çarşamba akşamı O Kız, Perşembe günü  Camdaki Kız ile Pazar akşamı Yargı dizilerinin yeni bölümleri ekranda olacak.