Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, yaz dizilerini Bir Yaz Dizisi isimli yapımla dizi haline getiriyor

Kanal D, yaz dizilerini Bir Yaz Dizisi isimli yapımla dizi haline getiriyor

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D bomba gibi bir yaz dizisi için hazırlıklara başladı. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer alacağı Bir Yaz Dizisi isimli dizinin hikayesi çok ilginç olacak.

Kış sonlarına yaklaşırken yaz dizileri için hazırlıklar başladı bile. Geçen yaz Baht Oyunu isimli diziyle Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı yıldız haline getiren Kanal D de şimdi yeni yaz dizisinin hazırlıklarına başladı. Bir Yaz Dizisi isimli dizinin başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük paylaşacak.

Yönetmenliğini, Bizim Hikayemiz dizisine imzasını atan Serdar Gözelekli’nin üstleneceği Bir Yaz Dizisi, çok ünlü bir aktörle ünlü olmak isteyen bir oyuncu adayının hikayesini anlatacak. Bildiğiniz üzere yaz dizileri çok önemsenmez ancak birçok genç oyuncuya başarının kapısının aralar. Dolayısıyla bu dizide genç yıldızımızın çekeceği yaz dizisinden sonra başarılı olup olmayacağını romantik bir komediyle izleyeceğiz.

Kanal D, yaz dizilerini Bir Yaz Dizisi isimli yapımla dizi haline getiriyor 7

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstleneceği Bir Yaz Dizisi’nin senaristleri Barış Erdoğan ve İlker Arslan. Barış Erdoğan daha önce büyük başarıya ulaşan ve yurt dışında birçok ülkede gösterilen Afili Aşk dizisinin senaryosunu yazmıştı.

Masumiyet ve Çukur dizilerindeni performansıyla dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan aslında Hakim dizisinin kadrosuna katılacaktı. Ancak başarılı oyuncunun dizinin kadrosundan son anda ayrıldığı ortaya çıktı. Alişan, Bir Yaz Dizisi’nde oynamayı tercih etti.

Burak Yörük ise Baraj dizisinde canlandırdığı Tarık rolüyle kariyerinin ilk çıkışını yaptı. Başarılı oyuncu en son Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alıyordu. Ancak hikayedeki rolünün sona ermesi nedeniyle diziden ayrılmıştı.