Ana sayfa Dizi Haberleri İlk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Kara Tahta’nın hikayesi eksik bulundu!

İlk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Kara Tahta’nın hikayesi eksik bulundu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in büyük bir iddiayla ekrana getirdiği Kara Tahta’nın ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin ilk bölüm reytingleri tam bir hüsran oldu. Kara Tahta’yla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar da pek iç açıcı değildi.

Ekranlardan bir süredir uzak olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ı başrollerde bir araya getiren Kara Tahta dizisi bu iki oyuncuyu özleyen hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Dizinin ilk bölümü dün akşam ekrana geldi. Ancak sonuç tam bir hüsran oldu.

İlk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Kara Tahta’nın hikayesi eksik bulundu! 77

İlk bölümünde elde ettiği düşük reyting puanlarıyla herkesi şaşırtan dizi tüm kişiler kategorisinde 14. sırada yer alarak, ilk 10 program arasına bile giremedi. Dizinin AB grubunda ortalamanın biraz altında kaldı ve dördüncülük elde etti.

Kara Tahta’yla ilgili sosyal medyada da yapılan yorumlar olumsuz yöndeydi. Dizinin hikayesini eksik bulan izleyiciler aynı zamanda vasat olduğunu belirtti. Hikayenin TRT izleyicisine uygun olmadığını söyleyenler de vardı.

Sosyal medyada dizi yorumları yapan Türk Dizileri TV hesabından yapılan paylaşımda senaryoya yüklenildi. Paylaşımda şöyle denildi: “İnsanı boğan kasvetli bir senaryo anlayışı var. TRT izleyici yapısına ters bir senaryo yapısı oluşturulmuş. Çok sevdiğim oyuncular bu senaryoda umarım harcanmazlar. Beni özellikle rahatsız eden kadınların zaman zaman küçük düşürüldüğü sahneler olduğunu düşünüyorum.”

İlk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Kara Tahta’nın hikayesi eksik bulundu! 78

Bir izleyici ise Kara Tahta’dan umutlu. Aldığı reyting sonucuna çok şaşırdığını belirten izleyici yorumunda “İlk bölümün kısa olması gerekirken uzun tutmaları ve senaryonun bir kaç yerinin havada kalması dışında benim hoşuma gitmişti açıkçası. Reyting beklentim daha yüksekti ???? Haftaya biraz daha ilgi çekici olursa ve güzel tanıtımlar verirlerse artacağını düşünüyorum”

İlk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Kara Tahta’nın hikayesi eksik bulundu! 79

Bir başka izleyicinin ise yorumu çok daha sertti. İzleyici yorumunda şöyle yazdı: “#karatahta senaryo kötü, oyunculuklar vasat, sırf Edirne’de yaşıyorum diye izledim ama maalesef olmamış. Bir tek Cengiz Bozkurt’un oyunculuğunu beğendim desem yeridir.”

İlk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Kara Tahta’nın hikayesi eksik bulundu! 80

Kadrosunda; Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kara Tahta dizisinde yıllar önce aşk yaşamış Irmak ile Atlas’ın yeniden karşılaşması sonucu yaşananlar anlatılıyor. Atlas; doğduğu, aşık olduğu, ölüme itildiği kente öğretmen olarak geri döner. Kendisini geçmişe bağlayan köklerin zaman içerisinde zayıflamasının başına neler getireceğinden habersizdir. Şehrin güzeller güzeli Irmak’ı da seneler önce geride bıraktığını sandığı Atlas’ın karşısına çıkmasıyla darmadağın olur.